Larisa Popa: În România, tinerele nu ştiu ce presupune antrenamentul pentru Miss Universe

Larisa Popa, care vineri seara a fost desemnată Miss Universe România 2011, spune că în România tinerele nu ştiu încă ce presupune antrenamentul pentru o astfel de competiţie.

601 afișări
Imaginea articolului Larisa Popa: În România, tinerele nu ştiu ce presupune antrenamentul pentru Miss Universe

Larisa Popa: În România, tinerele nu ştiu ce presupune antrenamentul pentru Miss Universe

Larisa Popa din Slatina a fost desemnată Miss Universe România 2011 în cadrul finalei care s-a desfăşurat vineri seara la Bucureşti. Ea a reuşit să câştige trofeul la a doua participare în competiţia Miss Universe România, după ce la ediţia de anul trecut a concursului a reuşit să se claseze în top 10.

Ea explică, într-un comunicat remis MEDIAFAX, că la ediţia de anul trecut a Miss Universe România ştia că nu este suficient de pregătită pentru a câştiga competiţia. Întrucât a considerat că la ediţia din 2010 evoluţia ei nu a fost una mulţumitoare, Larisa a decis să-şi analizeze greşelile, să le corecteze şi să revină în concurs în acest an.

"În România, tinerele nu ştiu încă ce presupune antrenamentul pentru o astfel de competiţie. Şi eu am aflat, anul trecut, de la organizatori. Aşa că ştiam încă dinaintea finalei că nu sunt destul de pregătită pentru a câştiga. Drept pentru care, imediat după ce am părăsit cantonamentul, mi-am făcut o listă de lucruri ce trebuiau corectate şi am acţionat în consecinţă. Am vizionat ore şi ore întregi, materiale video cu finale internaţionale din trecut, am citit tot ce-am găsit despre concursuri de frumuseţe, am studiat fotografiile deţinătoarelor de titluri internaţionale şi iată că anul acesta am venit hotărâtă să câstig", spune Larisa Popa, Miss Universe România 2011.

De luni, 1 august, Larisa Popa va intra într-un program de pregătire intensiv pentru marea finală Miss Universe, care va avea loc pe 12 septembrie, la Sao Paulo. Astfel, Miss Universe România 2011 va beneficia de şedinţe foto zilnice, filmări, cursuri de dicţie, machiaj şi coafură, repetiţii pentru mişcare scenică, probe de costume pentru alegerea garderobei de concurs.

În 20 august, Larisa Popa va pleca în Brazilia, la Sao Paulo, unde va sta în cantonament trei săptămâni şi jumătate până la finala Miss Universe 2011.

Larisa Popa are 24 ani, dimensiunile 88/62/93 şi o înălţime de 1,75 metri. Scopul său este să depăşească performanţa din 1930 a Marianei Mirică, singura reprezentantă a României care a obţinut locul al treilea la concursul internaţional Miss Universe, potrivit site-ului oficial al Miss Universe România.

Larisa Popa este absolventă a Facultăţii de Marketing din cadrul Universităţii Spiru Haret şi a Şcolii Postliceale Medicale - specialitatea asistent de farmacie. Îi place să citească, să călătorească şi să îşi petreacă timpul liber alături de prieteni. Modul ideal de a-şi petrece timpul liber este pentru Larisa Popa să facă scuba diving. Larisa Popa vrea să devină o actriţă cunoscută şi să locuiască în New York.

Pe primul loc în finala Miss Universe România 2011 s-a situat Alexandra Camelia Hadade din Oradea, pe locul al doilea - Beatrix-Julia Hack din Târgu Mureş, iar pe locul al treilea - Emanuela-Elena Radu din Bacău.

Premiul Miss Congeniality, oferit în urma deciziei concurentelor, a mers la Elena-Sabina Hodor din Piatra Neamţ, iar premiul Miss Popularitate, ales în urma voturilor publicului, a fost primit de Jihan Shanabli din Bucureşti.

Premiul Presei a mers la Iulia Monica Dumitrescu din Cluj, iar premiul Miss Fotogenie la Oana Maria Dumitrescu din Braşov.

Juriul ediţiei din acest an a Miss Universe România a fost format din: Mike Costach, preşedintele Miss Universe România, Luminiţa Iordănescu, regizor, Cristian Ene, avocat, Valentina Ionescu, prezentator TV, Dragoş Furtună, Marketing Director AutoKlass, Daniel Roberts, proprietar Romanian International Bank Merchants Bank of California, şi Laszlo Forray, Development Manager
Residence Hotels.

Finala Miss Universe, aflată la cea de-a 60-a ediţie, se va desfăşura la Sao Paulo pe 12 septembrie. La finală vor participa concurente din peste 80 de ţări din toată lumea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici