Laura Andreşan vrea să intre în Uniunea Scriitorilor

Laura Andreşan, care şi-a lansat recent cartea "Bărbaţi la feminin", fiind hotărâtă să o scrie şi pe a doua, iar apoi să intre în Uniunea Scriitorilor, a declarat pentru Pro FM că este într-o perioadă în care vrea să citească Ernest Hemingway, informează postul de radio.

327 afișări
Imaginea articolului Laura Andreşan vrea să intre în Uniunea Scriitorilor

Laura Andreşan vrea să intre în Uniunea Scriitorilor (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Sunată de catre Cătălin Ivan, unul dintre prezentatorii matinalului Pro FM "Semen cu Ivan”, Andreşan a declarat că a intrat într-o perioadă în care vrea să citească Hemingway.

Bătrânul şi marea» mi-a plăcut cel mai mult. Am citit de curând şi «Sărbătoarea continuă»", declară Andreşan.

Curios să vadă cât de bine îşi cunoaşte Andreşan autorul preferat, Cătălin a întrebat-o de unde se inspiră Hemingway pentru cărţile sale. "Pentru a scrie «Sărbătoarea continuă», care este povestea lui în Paris, a mers în America de Sud. A scris-o în două perioade de timp în părţi diferite (…) Nu îi ştiu tot itinerariul lui Hemingway. Dar ştiu că el se strămuta", a spus Andreşan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici