Laura Cosoi joacă în prima telenovelă românească de epocă

Laura Cosoi va juca în primul serial românesc de epocă, un proiect marca Promance International, o companie a MediaPro Pictures, care urmează să fie difuzat în toamnă, la postul de televiziune Acasă.

679 afișări
Imaginea articolului Laura Cosoi joacă în prima telenovelă românească de epocă

Laura Cosoi joacă în prima telenovelă românească de epocă (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Personajul Laurei se numeşte Tantzi şi este o mamă care şi-ar da viaţa pentru fetiţa ei, Fanny, interpretată de Jennifer Dumitraşcu, cunoscută publicului din serialul de comedie "Îngeraşii".

"Dacă mi-am dorit ceva de când am intrat în industria filmului, atunci în mod clar am visat ca într-o zi să joc într-un film de epocă. Şi visul mi s-a îndeplinit: o să îmbrac haine de epocă, o să vorbesc ca atunci, o să port coafuri de epocă, o să fie minunat. Voi interpreta pentru prima dată în viaţa mea rolul unei mame. Tantzi e un personaj cu multe greutăţi: este o mamă singură, iar societatea de la vremea respectivă nu putea să accepte acest lucru", spune Laura Cosoi.

"Am citit scenariul, sunt acolo poveşti extraordinar de frumos spuse, într-un limbaj dintr-un secol trecut. Am început deja să citesc şi cărţi despre perioada respectivă, care mă ajută să mă familiarizez cu atmosfera de la 1900. Întoarcerea în timp mă ajută să îmi dau seama că noi, femeile, ne-am câştigat dreptul de a fi aşa cum suntem acum, în prezent. Telespectatorii vor descoperi în serialul de epocă multe lucruri noi şi interesante despre secolul trecut", mai spune vedeta MTV.

Laura Cosoi şi-a dorit să lucreze cu regizorul Iura Luncaşu şi să poarte haine de epocă: "Rochiile şi coafurile pe care le-am avut la dansurile de vals în timpul participării mele la «Dansez pentru tine» îmi veneau mănuşă. Cine ştie, poate chiar am trăit într-o epocă îndepărtată".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici