Laura Cosoi şi Smiley, un cuplu fericit ca în filme

Laura Cosoi şi Smiley s-au cunoscut pe platorurile de filmare de la serialul "Cu Un Pas Înainte", apoi au devenit iubiţi.

14 afișări
Imaginea articolului Laura Cosoi şi Smiley, un cuplu fericit ca în filme

Laura Cosoi şi Smiley, un cuplu fericit ca în filme

Relaţia lor se bazează pe o prietenie foarte frumoasă. Atât de frumoasă, încât după câteva luni în care au lucrat împreună la serialul "Cu un pas înainte", amândoi au hotărât că vor mai mult unul de la celălalt.

Cine, când şi cum a făcut primul pas nu mai contează. Important e că încearcă să petreacă cât mai mult timp împreună, deşi programul încărcat de la filmări sau concerte nu le prea permite.

Citeşte mai multe despre relaţia lor pe www.protv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici