Laura Cosoi vrea să prindă sfârşitul lumii alături de Smiley

Laura Cosoi a discutat joi pe videochat-ul site-ului www.apropo.ro cu fanii despre sfârşitul lumii şi viaţa sa personală.

716 afișări
Imaginea articolului Laura Cosoi vrea să prindă sfârşitul lumii alături de Smiley

Laura Cosoi vrea să prindă sfârşitul lumii alături de Smiley (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Laura Cosoi a avut o întâlnire de o oră cu fanii, timp în care le-a răspuns utilizatorilor la întrebări şi a comentat cele mai interesante răspunsuri ale internauţilor care au participat la concursul de pe site-ul www.numerefatale.ro.

Inspirată de filmul “Numere fatale”, actriţa a mărturisit că nu crede în sfârşitul lumii, iar dacă ar exista aşa ceva, ar vrea să fie alături de iubitul ei, Smiley.

Laura a mai spus că nu crede în compatibilitatea dintre zodii şi că nu-şi ghidează viaţa după horoscop. Vedeta a mai vorbit despre pictorialul din revista Playboy, o imagine care acum nu o mai reprezintă, dar şi despre importanţa sexului în viaţa ei.

Laura a dezvăluit că ar vrea să locuiască la Viena, dar se identifică foarte bine şi cu Londra, un oras cosmopolit. Artista le-a prezentat fanilor pe Jazz, căţelul său care este nelipsit din poşeta sa. De asemenea, vedeta este de părere că frumuseţea nu constă în exces de machiaj sau haine şi atitudine superficială şi a mărturisit că o piele îngrijită şi un parfum de calitate reprezintă reţeta perfectă pentru orice femeie de succes.

Pe 25 iunie utilizatorii pot discuta faţă în faţă cu Cheya Crew.

Userii sunt, de asemenea, cei care aleg viitoarele vedete care vor fi invitate la noi sesiuni de videochat cu premii surpriză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici