Leah Cordice, femeia care şi-a luat ca amant un băiat în vârstă 13 ani. „Nu am putut spune nu”

  • Leah Cordice este femeia care a întreţinut, timp de un an, relaţii sexuale cu un minor de 13 ani.
  • Aceasta a făcut chiar şi un copil cu el, deşi Cordice susţine, în ciuda testelor ADN, că tatăl este de fapt soţul ei.
  • Minorul a povestit autorităţilor cum l-a sedus tânăra femeie.
4523 afișări
Imaginea articolului Leah Cordice, femeia care şi-a luat ca amant un băiat în vârstă 13 ani. „Nu am putut spune nu”

sursa FOTO: Profimedia

Leah Cordice, din Marea Britanie, în vârstă de 20  de ani, este acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor în vârstă de 13 ani, timp de un an, perioadă în care a rămas însărcinată cu acesta, relatează Daily Mirror

Povestea dintre Cordice şi minor a început când tânăra avea 17 ani, iar băiatul 13. Minorul a povestit că Leah Cordice era beată când a intrat pentru prima dată în camera lui şi a început să îl mângâie şi să-l sărute în timp ce băiatul era preocupat cu jocuri video. Minorul a mai adăugat că tânăra i-a dat jos pantalonii şi şi-a exrpimat dorinţa de a face sex cu el.  „Nu am putut spune nu”, a adăugat băiatul. 

La o vreme de la începerea relaţiei dintre cei doi, Cordice i-a mărturisit băiatului că este însărcinată. Minorul a declarat autorităţilor că tânăra i-a demonstrat cu ajutorul unei aplicaţii că el este tatăl.

Cu toate că Leah Cordice a continuat să întreţină relaţii sexuale cu minorul, aceasta s-a căsătorit cu un bărbat care îi fusese partener de mai multă vreme. 

Minorul a povestit că soţul lui Cordice a aflat de idila lor. Iniţial, bărbatul a fost furios, a urlat la băiat, dar apoi nu i-a mai spus nimic. 

Femeia a dat naştere unei fetiţe, iar testele ADN au demonstrat că minorul este, într-adevăr, tatăl nou-născutului. 

În ciuda dovezilor, Cordice susţine că băiatul este cel care a făcut o fixaţie pentru ea şi a manifestat un comportament inadecvat. De asemenea, femeia afirmă că soţul ei este tatăl bebeluşului. 

Potrivit autorităţilor, Cordice, care împlinise între timp 18 ani, a continuat relaţiile cu minorul chiar şi după ce s-a căsătorit. 

Procurorii s-ar fi aşteptat tânăra să îl acuze pe minor de viol la proces, însă  femeia a recunoscut că a întreţinut raprturi sexuale consimţite cu băiatul. Procesul este în desfăşurare. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici