Lembit Opik, ironizat de presă după ce s-a dat în spectacol cu Cheeky Girls

Parlamentarul britanic Lembit Opik a fost ironizat de presa britanică după ce s-a dat în spectacol, dansând languros cu cele două surori de la Cheeky Girls la un bal de caritate organizat la Londra de o asociaţie pentru protecţia balenelor şi delfinilor, informează dailymail.co.uk.

2 afișări
Imaginea articolului Lembit Opik, ironizat de presă după ce s-a dat în spectacol cu Cheeky Girls

Lembit Opik, ironizat de presă după ce s-a dat în spectacol cu Cheeky Girls

Lembit Opik "pare a juca în «Febra de sâmbătă seara» în timp ce dansează lasciv cu iubita sa, Gabriela Irimia, la un bal de caritate", are a avut loc la hotel Grosvenor, scrie Daily Mail.

Lembit a prezentat o versiune a "Dirty dancing" împreună cu Gabriela, în vârstă de 24 de ani, după care aceasta a început să danseze languros împreună cu sora sa Monica. Cele două au efectuat apoi un dans sexy de formaţie sub privirile ironice ale celor adunaţi la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Londra.

Surorile au fost îmbrăcate în rochii din lurex cu spatele gol, crăpate într-o parte până la şold, lăsând foarte puţin loc imaginaţiei.

Balul de caritate a fost organizat de Marine Connection Safety Nets.

Parlamentarul Lembit Opik şi Gabriela Irimia au o relaţie din decembrie 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici