Lenny Kravitz strânge fonduri pentru a limita dezastrul cauzat de pata de petrol din Golful Mexic

Lenny Kravitz va fi capul de afiş al unui concert în favoarea organizaţiilor care încearcă să limiteze dezastrul ecologic ce ameninţă coasta statului american Louisiana, după scufundarea unei platforme petroliere în Golful Mexic, relatează contactmusic.com.

26 afișări
Imaginea articolului Lenny Kravitz strânge fonduri pentru a limita dezastrul cauzat de pata de petrol din Golful Mexic

Lenny Kravitz strânge fonduri pentru a limita dezastrul cauzat de pata de petrol din Golful Mexic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Animalele sălbatice din regiune, dar şi afacerile, sunt în mare pericol după ce o platformă petrolieră a grupului BP s-a prăbuşit pe 22 aprilie, deversând în apele Oceanului Atlantic cantităţi impresionante de petrol, care ameninţă coasta statului Louisiana.

Oficialităţile americane au declarat că grupul britanic BP va trebui să plătească toate costurile de curăţare a zonei, grav afectată de mareea neagră. Costul total asupra economiei din regiune nu va putea fi niciodată plătit, consideră tot mai multe persoane.

Lenny Kravitz, care are o reşedinţă în oraşul New Orleans din Louisiana, a acceptat să participe la concertul caritabil, organizat pe 16 mai, în scopul strângerii de fonduri pentru ajutorarea tuturor celor care au fost afectaţi de dezastrul ecologic din regiune.

Rapperul Mos Def va urca şi el pe scena acestui eveniment ce va fi organizat la Mardi Gras World River City.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici