Leonardo DiCaprio a donat un milion de dolari pentru salvarea tigrilor

Actorul american Leonardo DiCaprio a donat un milion de dolari organizaţiei care coordonează programul mondial de salvare a tigrilor, a căror protecţie face obiectul unor discuţii în cadrul summitului din Rusia, la care participă 13 state, sub patronajului premierului rus Vladimir Putin.

15 afișări
Imaginea articolului Leonardo DiCaprio a donat un milion de dolari pentru salvarea tigrilor

Leonardo DiCaprio a donat un milion de dolari pentru salvarea tigrilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Anunţul a fost făcut, marţi, de reprezentanţii World Wide Fund for Nature (WWF), citaţi de AFP.

"Leonardo DiCaprio a donat, astăzi (marţi, n.r.), un milion de dolari organizaţiei WWF, pentru eforturile urgente ce trebuie făcute pentru protejarea tigrilor", se afirmă în comunicatul WWF.

DiCaprio, membru WWF, a efectuat recent două vizite în Nepal şi în Bhutan, împreună cu câţiva experţi din partea organizaţiei.

La începutul anului, actorul american a participat la o altă campanie organizată de WWF, cu scopul de a strânge 20 de milioane de dolari pentru salvarea tigrilor din sălbăticie.

Premierul rus, Vladimir Putin, s-a declarat şi el în favoarea protejării şi conservării speciei, marţi, în cadrul unui summit fără precedent la care participă cele 13 state pe teritoriile cărora trăieşte acest animal. Summitul de la Sankt Petersburg va lansa primul program mondial conceput cu scopul de a asigura, până în 2012, o dublare a numărului de exemplare de tigru care trăiesc în sălbăticie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici