Leonardo DiCaprio a luat masa într-o cafenea din Scoţia ce strânge fonduri pentru cei fără adăpost - VIDEO

Actorul Leonardo DiCaprio a vizitat cafeneaua "Home" din Edinburgh, în Scoţia. Restaurantul unde se serveşte mâncare cu specific franţuzesc şi scoţian se implică în proiecte pentru sprijinirea persoanelor fără adăpost, informează Reuters.

149 afișări

Mulţimi de fani s-au strâns în faţa cafenelei "Home" din Edinburgh pentru a-l vedea pe Leonardo DiCaprio. Leonardo DiCaprio a declarat că a decis să ia prânzul în cafenea într-o încercare de a a atrage atenţia asupra necesităţii de a sprijini persoanele fără adăpost.

Cafeneaua "Home" din Edinburgh se implică în proiecte pentru sprijinirea persoanelor fără adăpost, informează Reuters.

Pe de altă parte, Leonardo DiCaprio este activist pentru mediu şi s-a ocupat de-a lungul carierei de mai multe proiecte ce vizează protejarea naturii. Documentarul lui Leonardo DiCaprio, "Before the Flood", despre problemele mediului, este disponibil gratuit online pe canalul de YouTube al National Geographic. Actorul în vârstă de 41 de ani este un susţinător înfocat şi cu vechime privind protecţia mediului.

În prezent, Leonardo îşi promovează noul său film documentar "Before the Flood", pentru care actorul a călătorit de-a lungul şi de-a latul lumii pentru a vorbi cu oameni de ştiinţă, lideri mondiali şi oameni afectaţi de schimbările climatice.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici