Leonardo DiCaprio, în rolul unui legendar rege irlandez

Actorul american Leonardo DiCaprio va apărea în filmul istoric de aventuri "Freedom Within the Heart", în care va juca rolul legendarului rege al Irlandei Brian Boru, devenit simbol al rezistenţei irlandeze în faţa ameninţării vikingilor, în secolul al XI-lea, informează allocine.fr.

3 afișări
Imaginea articolului Leonardo DiCaprio, în rolul unui legendar rege irlandez

Leonardo DiCaprio, în rolul unui legendar rege irlandez

Filmul prezintă povestea regelui Boru, conducător al provinciei irlandeze Munster, care a reuşit să îşi unească poporul şi să îi învingă pe vikingi în anul 1003. De atunci, regele a rămas în memoria irlandezilor ca simbol al rezistenţei în faţa vikingilor şi a devenit subiectul multor legende populare.

Filmul va urma linia producţiei "Braveheart/ Inimă neînfricată", în care Mel Gibson a jucat rolul lui William Wallace, erou al independenţei scoţiene.

În film, alături de DiCaprio va apărea fostul fotbalist englez convertit în actor Vinnie Jones ("Snatch", "X-Men: Ultima înfruntare").

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici