Leonardo DiCaprio nu se simte motivat de premiile decernate la Hollywood

Actorul american Leonardo DiCaprio, de trei ori nominalizat la premiile Oscar, a declarat într-un interviu recent că nu se simte motivat de distincţiile cinematografice decernate la Hollywood.

307 afișări
Imaginea articolului Leonardo DiCaprio nu se simte motivat de premiile decernate la Hollywood

Leonardo DiCaprio (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul a spus că nu se gândeşte niciodată la premiile pe care ar putea să le câştige atunci când semnează contractul pentru un nou film şi preferă să se gândească la oamenii cu care va colabora în timpul filmărilor, informează femalefirst.co.uk.

"Nu cred că m-am aşteptat vreodată să câştig un Oscar, acesta este adevărul. Nu aceasta este motivaţia mea atunci când fac acele roluri. Sunt însă motivat de ideea de a lucra cu oameni minunaţi şi de a crea un rol de care să fiu mândru", a spus starul american, într-un interviu acordat publicaţiei The Scotsman.

Actorul în vârstă de 37 de ani spune că este fericit atunci când oamenii vorbesc despre filmele în care a jucat, dar a învăţat totodată faptul că nu toate filmele sale sunt apreciate de public.

"Am învăţat din experienţele mele că în această industrie nu există nicio modalitate de a controla opiniile spectatorilor despre prestaţia ta într-un film. Te duci acolo, îţi promovezi filmul şi speri că oamenilor le va plăcea ceea ce ai făcut în acel film", a adăugat DiCaprio.

Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat în epocă un copil minune al cinematografiei americane. Printre primele sale filme se numără "What's Eating Gilbert Grape" (1993), în care a jucat alături de Johnny Depp, şi "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A avut mare succes la public, după ce a jucat în "Romeo şi Julieta", în 1996. În ultima vreme, DiCaprio s-a specializat în biografii ale unor mari personalităţi. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviaţiei Howard Hughes, în "Aviatorul", care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele trei nominalizări la premiile Oscar. Actorul a mai jucat în "Cârtiţa" (2006) şi "Shutter Island" (2010), regizate de Marin Scorsese, dar şi în cel mai nou film al lui Christopher Nolan - "Începutul/ Inception", lansat în cinematografe în 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici