Liam Payne ar putea părăsi trupa One Direction

Cântăreţul Liam Payne, în vârstă de 19 ani, ar putea părăsi trupa One Direction din care face parte pentru a fi mereu alături de iubita sa, modelul Danielle Peazer, de care, spune el, nu se poate despărţi nicio clipă.

1759 afișări
Imaginea articolului Liam Payne ar putea părăsi trupa One Direction

Liam Payne ar putea părăsi trupa One Direction (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu suport să stau departe de Danielle. Dacă ar trebui să aleg între ea şi trupă, aş alege-o pe ea", a spus artistul citat de publicaţia Daily Star, informează contactmusic.com

Potrivit aceleiaşi surse, Liam a încercat să o ia pe Danielle cu el în truneul de patru luni al trupei în Statele Unite, însă casa de discuri care patronează trupa One Direction a anunţat că îşi doreşte ca trupa să se poarte în turneu ca o echipă unită, fără a fi distrasă de vieţile personale ale artiştilor.

O sursă a declarat pentru Daily Star că artistul s-a îmbolnăvit brusc, iar relaţia acestuia cu Danielle este în impas, mai ales după ce, în septembrie 2012, între cei doi s-a produs o primă ruptură, trot din cauza contractelor semnate de trupă care nu îi permiteau lui Payne să fie petreacă mai mult timp cu ea.

"De când s-au împăcat, la sfârşitul anului trecut, ei au devenit şi mai apropiaţi. Lui Liam îi displace profund ideea de a fi din nou departe de ea. Se bazează foarte mult pe ea din punct de vedere emoţional. Ceilalţi membri ai trupei sunt total diferiţi faţă de el - ei vor mereu să petreacă alături de alte fete", a declarat aceeaşi sursă.

One Direction este o trupă britanică care a luat fiinţă în 2010, când Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Niall Horan şi Liam Payne au participat individual la concursul X Factor Marea Britanie. Primul lor single "What makes you beautiful" a fost lansat în august 2011, este foarte apreciat de critici şi este în topurile din întreaga lume. Albumul de debut se numeşte "Up all night" şi a devenit cel rapid vândut album de debut al anului 2011 (138.631 de copii în prima săptămână).

Grupul, care se bucură de mare succes în rândul adolescentelor, a fost desemnat câştigător al galei NME Awards 2013, la categoria "cea mai proastă trupă". Solistul principal acestui grup pop, Harry Styles, a fost desemnat la rândul său câştigătorul unei alte categorii deloc de invidiat: "ticălosul anului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici