Liftierele din Camera Deputaţilor au uniformă nouă. Cât au costat ţinutele

Liftierele din Camera Deputaţilor au uniformă nouă, compusă din fustă bleumarin, cămaşă albă şi eşarfă gri, secretarul general al camerei Gheorghe Barbu, precizând că îmbrăcămintea a fost achiziţionată anul trecut şi a costat în total 11.200 de lei.

265 afișări
Imaginea articolului Liftierele din Camera Deputaţilor au uniformă nouă. Cât au costat ţinutele

Liftierele din Camera Deputaţilor au uniformă nouă: Fustă bleumarin, cămaşă albă şi eşarfă gri (Imagine Andreea Balaurea/Arhiva Mediafax Foto)

În ultimii ani, costumul liftierilor era grena, adică avea "culoarea covoarelor" din Palatul Parlamentului, după cum explica una dintre angajatele de la Camera Deputaţilor.

Noile uniforme au fost îmbrăcate pentru prima dată de către liftiere în săptămâna desfăşurării la Bucureşti, la Palatul Parlamentului, a Summitului Adunării Parlamentare a NATO.

Secretarul general al Camerei Deputaţilor, Gheorghe Barbu, a declarat că uniformele liftierelor s-au cumpărat în decembrie 2010, dar s-au distribuit angajatelor înainte de evenimentul NATO.

"În decembrie 2010 s-au cumpărat 22 de seturi pentru că atâtea doamne avem. Un set cuprinde două bluze, o fustă, un pantalon, sacou şi o eşarfă. Pentru cele 22 de seturi s-a plătit suma de 11. 200 de lei, adică 501 de lei setul", a precizat secretarul general al Camerei Deputaţilor.

El a arătat că, potrivit unei hotărâri a Camerei Deputaţilor, echipamentul acestor angajate se schimbă o dată la 12 luni.

Potrivit lui Barbu, în afară de anul trecut, ultima dată de achiziţionare a uniformelor a fost în martie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici