Lil Wayne, acuzat pentru deţinere ilegală de arme

Starul american Lil Wayne, proaspăt câştigător al premiului Grammy pentru cel mai bun album rap al anului, a fost pus sub acuzaţie pentru deţinere ilegală de arme, iar procesul în care va fi judecat va începe pe 20 aprilie, la New York.

421 afișări
Imaginea articolului Lil Wayne, acuzat pentru deţinere ilegală de arme

Lil Wayne, pus sub acuzaţie pentru deţinere ilegală de arme

Lil Wayne, al cărui nume real este Dwayne Carter, a fost pus sub acuzaţie pentru deţinere ilegală de arme şi deţinere ilegală a unei arme încărcate. În 2007, o armă a fost descoperită în autobuzul cu care Lill Wayne se deplasa în timpul turneului său.

Rapper-ul Ja Rule a fost arestat în urma unor acuzaţii similare, după un concert hip-hop susţinut de el şi Lil Wayne la New York. Ja Rule, al cărui nume real este Jeffrey Atkins, a pledat nevinovat, iar data procesului său nu a fost încă stabilită.

Procesul lui Lil Wayne va începe îmediat după ce rapper-ul îşi va încheia turneul, ultimul concert fiind programat pe 12 aprilie.

Dacă va fi găsit vinovat, Lil Wayne riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare.

Albumul său, "Tha Carter III", a fost cel mai vândut material discografic din 2008 în Statele Unite şi i-a adus rapper-ului patru trofee la gala premiilor Grammy din 2009.

Citeşte şi:

Lil Wayne a câştigat premiul Grammy pentru "cel mai bun album rap al anului"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici