Lil Wayne îşi expune bustul acoperit cu tatuaje pe coperta "Rolling Stone"

Lil Wayne apare în bustul gol, lasând la vedere zeci de tatuaje şi vorbeşte pentru prima oară despre timpul petrecut în închisoare, în cel mai recent număr al revistei "Rolling Stone", conform www.rollingstone.com.

1688 afișări
Imaginea articolului Lil Wayne îşi expune bustul acoperit cu tatuaje pe coperta "Rolling Stone"

Lil Wayne îşi expune bustul acoperit cu tatuaje pe coperta "Rolling Stone" (Imagine: www.rollingstone.com)

Cântăreţul povesteşte despre cum juca jocuri de noroc în închisoare şi despre cum a citit Biblia pentru prima oară: "Am citit şi Biblia pentru prima oară. Este profundă." Printre lecturile sale s-au aflat şi biografiile lui Jimi Hendrix, Jim Morrison, Marvin Gaye, Joan Jett, Vince Lombardi şi Anthony Kiedis.

Vedeta spune că cea mai grea perioadă din închisoare a fost ultima lună, când a fost trimis la izolare pentru că a fost prins cu un încărcător de iPod: "La izolare a fost cel mai greu. Fără TV. Fără radio. Fără acces la magazinul din închisoare. Practic eşti acolo 23 de ore pe zi."

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici