Lindsay Lohan continuă să ia droguri în clinica de dezintoxicare

Actriţa americană Lindsay Lohan, internată pentru a treia oară anul acesta într-o clinică de dezintoxicare, la începutul lunii august, a fost supusă unui test antidrog al cărui rezultat a fost pozitiv, informează thisislondon.co.uk.

5 afișări
Imaginea articolului Lindsay Lohan continuă să ia droguri în clinica de dezintoxicare

Lindsay Lohan continuă să ia droguri în clinica de dezintoxicare

Actriţa, care s-a internat în clinica de dezintoxicare Cirque Lodge, Utah, pentru a-şi trata dependenţa de alcool şi droguri, a fost adusă cu forţa în biroul directorului instituţiei medicale pentru a efectua un test antidrog.

Rezultatul a fost pozitiv, potrivit unor surse din clinică.

Lohan, în vârstă de 21 de ani, a fost avertizată că va fi dată afară din centrul de dezintoxicare dacă următorul test antidrog va da rezultate pozitive.

Consecinţele unui asemenea eveniment ar putea fi grave pentru starletă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici