Lindsay Lohan va înregistra un cover după o piesă a lui Britney Spears

Actriţa şi cântăreaţa Lindsay Lohan, care în prezent lucrează la cel de-al treilea album al său, a declarat că vrea să realizeze un cover după una dintre piesele lui Britney Spears, informează femalefirst.co.uk.

10 afișări
Imaginea articolului Lindsay Lohan va înregistra un cover după o piesă a lui Britney Spears

Lindsay Lohan va înregistra un cover după o piesă a lui Britney Spears

"Ea ar vrea să aleagă între piesele «Womanizer» şi «Oops! ... I Did It Again»", a declarat o sursă apropiată vedetei.

Lindsay Lohan s-a împrietenit cu Britney Spears în 2006, la puţin timp după divorţul celei din urmă de Kevin Federline.

Acestea două, alături de Paris Hilton, erau văzute în mod frecvent în cluburile din Los Angeles şi Las Vegas.

Următorul album al lui Lindsay, care se va numi "Spirit in the Dark", va prezenta multe piese realizate în colaborare cu alţi artişti, printre care Ne-Yo, Akon, Snoop Dogg, 50 Cent, Kanye West şi Timbaland.

În prezent, vedeta în vârstă de 22 de ani se află într-o relaţie cu DJ-ul Samantha Ronson, sora celebrului producător britanic Mark Ronson.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici