Lindsay Lohan va juca într-un film despre secta lui Charles Manson

Tânăra actriţă americană Lindsay Lohan va juca într-un film despre un guru psihopat - Charles Manson, aflat în închisoare de peste patru decenii pentru o serie de crime abominabile, a anunţat producătorul viitorului lungmetraj pe site-ul de internet eonline.com.

101 afișări
Imaginea articolului Lindsay Lohan va juca într-un film despre secta lui Charles Manson

Lindsay Lohan va juca într-un film despre secta lui Charles Manson

"Da, voi face filmul cu Lindsay", a declarat Brad Wyman, producător al viitorului film "Manson Girls". Lohan, în vârstă de 21 de ani, va juca rolul lui Nancy Pitman, o membră a "familiei" Manson, potrivit site-ului E! Online.

În vârstă de 73 de ani, Charles Manson este una dintre vedetele din închisorile din SUA. El şi alţi patru discipoli ai săi au fost condamnaţi la moarte pentru asasinarea a şapte persoane, în 1969, la Los Angeles. Printre victime s-a numărat şi actriţa Sharon Tate, soţia regizorului Roman Polanski, care în momentul morţii era însărcinată în opt luni.

Pedepsele au fost comutate ulterior în închisoare pe viaţă, în timpul unei aboliri a pedepsei cu moartea în California. Lui Manson, aflat după gratii de 39 de ani, i-au fost refuzate 11 cereri de graţiere, ultima în mai 2007.

Lindsay Lohan mai are în proiect rolul iubitei lui Mark David Chapman, asasin al lui John Lennon, în filmul "Chapter 27".

În 2007, Lohan a fost arestată de două ori pentru conducere sub influenţa unor substanţe interzise. Acuzaţiile de deţinere de droguri au fost retrase de fiecare dată pentru că asupra actriţei a fost găsită o cantitate de cocaină care nu depăşea 0,05 grame.

Starleta a apărut în 2006 în filme precum "The Last Show" şi "Bobby". Ea a ţinut prima pagină a ziarelor cu stilul său de viaţă. La începutul lui decembrie 2006, purtătorul de cuvânt al actriţei a confirmat că aceasta ia parte la reuniuni ale Alcoolicilor Anonimi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici