Lisa Marie Presley va naşte gemeni în toamnă

Lisa Marie Presley şi soţul său, Michael Lockwood, vor deveni părinţi de gemeni, în toamnă, a confirmat într-un interviu Priscilla Presley, fosta soţie a regelui rock'n roll Elvis Presley, informează Fox News.

55 afișări
Imaginea articolului Lisa Marie Presley va naşte gemeni în toamnă

Lisa Marie Presley va naşte gemeni în toamnă (Imagine: www.foxnews.com)

Priscilla Presley a confirmat informaţia, care circula de mai multă vreme în presa internaţională, în cadrul emisiunii de televiziune "Entertainment Tonight", a postului CBS.

"A vrut să păstreze secretul pentru cât mai multă vreme", a spus Priscilla Presley.

Potrivit revistei Us Weekly, tatăl Lisei Marie, Elvis, a provenit dintr-o sarcină gemelară, dar fratele său, Jesse Garon, a murit la naştere. De asemenea, Lisa Marie mai are doi unchi gemeni de pe partea mamei sale.

Aceştia sunt primii copii ai Lisei Marie, în vârstă de 40 de ani, şi ai soţului său, chitaristul şi producătorul muzical Michael Lockwood, în vârstă de 46 de ani, cu care s-a căsătorit în Japonia, în ianuarie 2006.

Presley mai are doi copii, Riley, 18 ani, şi Benjamin, 15 ani, cu fostul său soţ Danny Keough.

Lisa Marie a avut o viaţă sentimentală destul de agitată. Ea a fost căsătorită circa 20 de luni cu Michael Jackson, formând una din cele mai controversate perechi ale momentului.

Mai târziu, s-a căsătorit cu actorul Nicolas Cage, dar au divorţat după trei luni. Atunci a circulat un zvon conform căruia cauza separaţiei ar fi constituit-o fanatismul lui Cage faţă de tatăl ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici