Liv Tyler s-a despărţit de soţul său, cântăreţul Royston Langdon

Actriţa americană Liv Tyler şi soţul său, cântăreţul de rock britanic Royston Langdon, au decis să se despartă, potrivit revistei People.

39 afișări
Imaginea articolului Liv Tyler s-a despărţit de soţul său, cântăreţul Royston Langdon

Liv Tyler s-a despărţit de soţul său, cântăreţul Royston Langdon (Imagine: www.people.com)

"Liv Tyler şi Royston Langdon confirmă despărţirea lor. Au rămas prieteni buni şi părinţi devotaţi fiului lor Milo şi cer ca dreptul la intimitate al familiei lor să fie respectat", se indică într-un comunicat emis de purtătorul de cuvânt al actriţei, Stephen Huvane, citat de săptămânalul american.

Fiică a solistului trupei de rock Aerosmith, Steven Tyler, Liv, în vârstă de 30 de ani, care a devenit cunoscută datorită rolului din "Stealing Beauty" (1996), de Benardo Bertolucci, a jucat rolul prinţesei Arwen în trilogia "Stăpînul Inelelor".

Tyler şi Langdon, în vârstă de 36 de ani, s-au căsătorit în 2003. Fiul lor s-a născut la sfârşitul anului 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici