"Live From The Red Carpet: Gala Globurilor de Aur 2015", duminică noaptea, la televiziunea E!

Gala premiilor Globul de Aur din 2015, unul dintre cele mai importante evenimente din lumea filmului, dar şi a modei, va avea loc în noaptea de duminică spre luni, prilej cu care telespectatorii televiziunii E! vor avea posibilitatea să vadă interviuri cu vedetele şi să le analizeze ţinutele.

255 afișări
Imaginea articolului "Live From The Red Carpet: Gala Globurilor de Aur 2015", duminică noaptea, la televiziunea E!

"Live From The Red Carpet: Gala Globurilor de Aur 2015", duminică noaptea, la televiziunea E! (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Telespectatorii vor putea să intre în atmosfera festivă alături de Ryan Seacrest şi Giuliana Rancic, prezentatorii emisiunii "Live From The Red Carpet: Gala Globurilor de Aur 2015", începând cu ora 1.00, informează un comunicat.

Totodată, miercuri, de la ora 22.00, E! va difuza emisiunea "Fashion Police: Gala Globurilor de Aur 2015", o ediţie dedicată acestei ceremonii, în care Kelly Osbourne, Giuliana Rancic, Kathy Griffin şi Brad Goreski vor trece în revistă ţinutele reuşite sau mai puţin reuşite de la ceremonia din acest an a Globurilor de Aur.

Cea de-a 72-a ediţie a premiilor Globul de Aur, decernate de Asociaţia presei străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association, HFPA), va avea loc pe 11 ianuarie, la Los Angeles. Gala va fi prezentată, pentru a treia oară, de actriţele Tina Fey şi Amy Poehler.

Nominalizările pentru cea de-a 72-a ediţie a galei Globurilor de Aur au fost anunţate în decembrie. Lungmetrajul "Birdman", de Alejandro Gonzales Iñárritu, a primit cele mai multe nominalizări - şapte - la premiile Globul de Aur 2015, în timp ce "Boyhood", de Richard Linklater, şi "The Imitation Game", de Morten Tyldum, au fost nominalizate la cinci categorii.

Pe de altă parte, sezonul premiilor va continua la E!, în luna ianuarie, cu programul "Live From The Red Carpet: Premiile Screen Actors Guild 2015", pe care telespectatorii îl pot urmări în noaptea de 25 spre 26 ianuarie, de la ora 01.00. Cu această ocazie, E! îi aduce pe telespectatori în culisele uneia dintre cele mai strălucitoare nopţi de la Hollywood, întrucât vedetele îşi prezintă ţinutele de gală şi păşesc pe covorul roşu, pentru a sărbători cele mai mari reuşite din domeniul filmului şi televiziunii, la cea de-a 21-a ediţie anuală a premiilor Screen Actors Guild. Materialul este completat de clipuri şi interviuri cu cele mai mari vedete.

Emisiunea "Fashion Police", în care juriul va da verdicte în ceea ce priveşte ţinutele vedetelor de pe covorul roşu al premiilor Screen Actors Guild 2015, va fi difuzată pe 28 ianuarie, de la ora 22.00, la televiziunea E!.

Universal Networks International, divizia globală de canale a NBCUniversal, este una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizând conţinut şi branduri de calitate pentru peste 176 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific. Portofoliul include brandurile Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, Diva, Telemundo şi Golf Channel. Universal Networks International reprezintă şi Movies 24.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici