Locuinţa lui Amy Winehouse va deveni centru de reabilitare a persoanelor dependente de droguri

Locuinţa din Londra a lui Amy Winehouse - decedată pe 23 iulie - va deveni sediul Amy Winehouse Foundation, o fundaţie înfiinţată de Mitch Winehouse, tatăl cântăreţei, pentru a-i ajuta pe tinerii şi pe adolescenţii care se confruntă cu dependenţa de droguri şi alcool, informează dailymail.co.uk.

197 afișări
Imaginea articolului Locuinţa lui Amy Winehouse va deveni centru de reabilitare a persoanelor dependente de droguri

Amy Winehouse a murit la vârsta de 27 de ani, pe 23 iulie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Casa, situată în Camden Square, în nodrul Londrei, este considerată "prea valoroasă" pentru a fi vândută, potrivit publicaţiei The Sun.

"Toţi şi-au unit eforturile pentru a face (din fundaţie, n.r.) un proiect de succes - studioul de înregistrări, prietenii, managementul. (...). Să stabileşti sediul fundaţiei în vechea ei casă este ceva ce dă sens (proiectului, n.r.)", a declarat o sursă pentru The Sun.

Fundaţia va fi parţial finanţată din încasările obţinute din comercializarea piesei "Body and Soul", pe care Amy Winehouse a înregistrat-o în duet cu celebrul cântăreţ Tony Bennett, în martie, şi care va fi lansată sub forma unui disc single.

Piesa va apărea şi pe albumul lui Bennett, intitulat "Duets II", ce va fi lansat pe 20 septembrie.

Tonny Bennett a înregistrat "Body and Soul" cu Amy Winehouse la Abbey Road Studios din Londra şi a lăudat-o pe cântăreaţa britanică pentru calităţile ei interpretative care-i permiteau acesteia să cânte cu uşurinţă inclusiv piese de jazz.

Amy Winehouse a murit la vârsta de 27 de ani, pe 23 iulie, după ce s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de alcool şi de droguri. Cauza oficială a decesului cântăreţei nu a fost încă determinată.
Pe lângă premiile, criticile favorabile şi succesul comercial de care s-a bucurat, Winehouse a atras atenţia presei prin problemele pe care le-a avut legate de consumul de substanţe interzise. Ea a recunoscut în mai multe interviuri că avea tendinţe de automutilare, probleme alimentare şi suferea de depresie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici