Loredana a lansat videoclipul piesei "Vrei să mă iei" - VIDEO

Loredana a lansat single-ul "Vrei să mă iei", extras de pe albumul "Imaginarium", promovat anul trecut printr-un concert care s-a desfăşurat la Sala Palatului din Bucureşti.

563 afișări
Imaginea articolului Loredana a lansat videoclipul piesei "Vrei să mă iei" - VIDEO

Loredana a lansat videoclipul piesei "Vrei să mă iei" - VIDEO (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Noul single este compus de Loredana, Alama, Răzvan Mihaila şi Matei Vasiliu, iar textul este scris de Loredana şi Alama. Videoclipul a fost regizat de către Michael Adrian Mircea.

"«Vrei să mă iei» a pornit de la ideea mea de a face un cântec neconvenţional, o poveste de dragoste neîmpărtăşită care să se deruleze într-un dialog între mine şi el. Alma a intrat în joc. Chiar dacă e un artist la început de drum a intrat perfect în personaj, în rolul celui care se îndrăgosteşte iremediabil de iubită prietenului său... Morala o veţi afla urmărind noul videoclip «Vrei să mă iei», extras de pe albumul «Imaginarium»", a declarat Loredana.

"Este o piesă în care am pus mult suflet, atât eu cât şi Loredana, şi suntem foarte mulţumiţi de rezultatul final. Vreau să îi mulţumesc Loredanei pentru încrederea acordată, MediaPro Music şi Mattman Music pentru susţinere", a afirmat, la rândul său, Alama.

Loredana va cânta piesa "Vrei să mă iei" pentru prima dată live, pe 28 ianuarie, la Berăria H din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici