Loredana şi-a lansat noul album "Sundance" - VIDEO

Loredana a lansat, joi seară, printr-un concert în Fratelli Social Club, în faţa a peste 1.000 de fani, "Sundance" - primul ei album înregistrat integral în limba engleză şi, totodată, cel dintâi album din cariera sa care poate fi descărcat în întregime pe telefonul mobil.

185 afișări
Imaginea articolului Loredana şi-a lansat noul album "Sundance" - VIDEO

Loredana şi-a lansat noul album "Sundance" (Imagine: Mihai Vasile/Mediafax Foto)

Concertul de lansare a celui de-al 17-lea album al Loredanei a avut loc la doar o zi după aniversarea cântăreţei.

Cu o energie debordantă, la ora 1.00, Loredana a urcat pe scenă în ritmurile piesei "Sundance" şi a continuat cu alte melodii de pe noul album.

De-a lungul concertului, care a durat aproximativ o oră şi jumătate, diva a schimbat patru ţinute, începând cu una în stil hippie - cu pantaloni strâmţi, albaştri, o bluză lungă şi ghete, toate presărate din belşug cu paiete.

Loredana a reapărut apoi pe scenă într-o ţinută amintind de liniile de lenjerie intimă, cu multe volane, asortată cu ciorapi plasă, şi a cântat celebra piesă "Bună seara, iubite", cu strofele în ritm de hip-hop şi refrenul original. Au urmat şlagărele "Ce va fi cu iubirea mea?" şi "O fată singură în noapte", pentru ca publicul să se dezlănţuie apoi pe "ZigZaga", "Inimă de ţigan", "Regina", "Lele" şi mai multe melodii populare, pe care Loredana le-a interpretat aşezată pe o tobă în care bătea ritmic. În acel moment al show-ului, Loredana a purtat o rochie scurtă cu măneci bufante de dimensiuni foarte mari, creaţie Rozalb de Mura.

Spre finalul concertului, Loredana a dat tonul unui "Mulţi ani trăiască!" pe care trupa i l-a dedicat şi a spus că oferă cocktailuri tuturor, ca să dea de băut de ziua ei. "Vă mulţumesc şi vă spun să mergeţi acasă oameni buni", a glumit ea, însă publicul a scandat "Lori! Lori!" până când diva a mai cântat "una de suflet" la bis şi apoi, din nou, "Sundance", cu aceeaşi energie.

Loredana a fost acompaniată de trupa ei, dar şi de un cvartet, iar pe fundal publicul a putut urmări o serie de proiecţii, unele fiind scene din filme precum "Eyes Wide Shut" şi "Moulin Rouge".

La concertul Loredanei, au fost prezenţi, printre alţii, Delia, Mihai de la Hi-Q, Cornel de la Vank, Adela Popescu, Dana Săvuică şi designerul Răzvan Ciobanu.

Soarele, plăcerea de a dansa şi bucuria de a iubi sunt temele principale ale celui mai nou album al Loredanei, intitulat "Sundance", care este dedicat tuturor celor ce împărtăşesc aceste sentimente şi care doresc să se exprime prin muzică şi dans. Albumul cuprinde 13 piese pline de energie şi culoare, precum "Dance Or Die", "Midnight Affaire", "Sundance", "Y.O.U", "Bella Sera", "Crazy Rose", "Limerance" şi "Pleading".

"Este un album cu un sound revoluţionar şi îmi aduce aminte de starea şi energia pe care au descoperit-o toţi fanii mei pe primul album, «Bună seara, iubite». Este un fel de arc în timp. O să aveţi surpriza de a descoperi un sound inedit şi poveşti care sunt convinsă că o să-i atragă foarte mult pe fani, iar beat-urile de pe «Sundance» îmi doresc să încingă cluburile", a spus Loredana înainte de lansarea albumului său. "Albumul este pop, dar este mai mult decât atât, este o fuziune între electro, dance şi rock. Este o bombă şi abia aştept să vi-l fac auzit. Aş putea spune că este dorinţa mea de a aduce riff-urile de rock din nou pe ringul de dans", a completat artista.

Producţia albumului "Sundance" a însemnat sute de ore în studio şi alte zeci de ore petrecute în drumul spre şi dinspre New York, un an de muncă, multe idei şi cântece.

Mastering-ul albumului este făcut de Peter Wade, care a mixat şi produs albume pentru Jennifer Lopez, Mark Anthony, Lindsay Lohan şi Jeremy Adelman.

Toate cele 13 piese de pe "Sundance" pot fi descărcate, începând de joi, dintr-un mini-site din portalul pentru mobil Orange World. Lansat concomitent cu albumul pe CD, mini-site-ul creat de Mediafax, MediaPro Music şi Orange, în parteneriat cu Elicom şi Media Sat, mai conţine versurile celor 13 piese, o poveste a carierei artistei, precum şi screensavere, tonuri de apel şi de aşteptare. Lansarea în Orange World este însoţită de un concurs. Fanii Loredanei care descarcă cel puţin o piesă, un screensaver, un ton de apel sau un ton de aşteptare în perioada 15 – 26 iunie participă la un concurs ce are ca premii două telefoane mobile Sony Ericsson W910i şi 20 de CD-uri cu albumul "Sundance".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici