Loredana şi-a petrecut vacanţa în Tenerife alături de familie - FOTO

După un an încărcat cu concerte, înregistrări şi filmări, Loredana şi-a luat o scurtă vacanţă, petrecând o săptămână în Tenerife alături de familie, informează postul Acasă.

80 afișări
Imaginea articolului Loredana şi-a petrecut vacanţa în Tenerife alături de familie - FOTO

Loredana şi-a petrecut vacanţa în Tenerife alături de familie (Imagine: Pro Tv)

Loredana a ales să îşi petreacă vacanţa în Tenerife deoarece consideră că este o destinaţie relativ apropiată de România. În vacanţă, artista s-a putut bucura de căldură, de soare şi de masaje thailandeze.

"A fost pentru prima oară când am mers în Tenerife, dar nu prima oară într-o insulă a Spaniei - am mai fost în Ibiza şi Palma de Mallorca. Mi-a plăcut foarte mult destinaţia aceasta şi mi-a amintit de insula Santorini din Grecia, tot o insulă vulcanică. Ne-am cazat într-un hotel în care ne-am simţit ca acasă, deoarece cei de la hotel ne-au tratat excelent. Una din surprizele oferite a fost într-una din seri când ne-au invitat la o cină unde ne-au arătat o invenţie brevetată chiar de bucătarul lor: servirea mâncărurilor în farfurii suspendate. A realizat un sistem în care pe o farafurioară suspendată în aer serveşti gustări într-un mod cu totul inedit, ca dintr-un film science fiction", povesteşte Loredana.

Loredana s-a relaxat aproape o săptămână pe insulă alături de familie.

"M-am odihnit în cea mai mare parte a timpului, mi-am încărcat bateriile, am citit mai multe cărţi interesante, printre care «Muzicofilia» a lui Oliver Sacks şi câteva cărţi ale lui Alen de Botton, dintre care «Status anxiety» chiar o recomand. Am avut surpriza să descopăr foarte multe locuri, iar în ultima seară am mâncat într-un restaurant în care întâmplarea făcea ca toţi angajaţii să fie români. Pe lângă faptul că ne-au servit din suflet, s-au bucurat când ne-au văzut, au spus că este o minune că m-au întâlnit chiar acolo, chiar la începutul anului 2010. Le-am spus că sper ca acest lucru să fie un semn bun pentru anul care a început", adaugă aceasta.

Telespectatorii o pot urmări pe Loredana în rolul unei celebre cântăreţe de la 1900 - Mimi - în serialul "Aniela", începând cu 25 ianuarie, de luni până joi, de la ora 20.30, la Acasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici