Ludovic Orban a dansat pe muzică ţigănească la petreceri de Ziua Îndrăgostiţilor - VIDEO

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a dansat, sâmbătă seară, pe muzică ţigănească, în mai multe localuri din satul clujean Răscruci şi comuna Bonţida, unde a petrecut de Valentine's Day.

578 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban a dansat pe muzică ţigănească la petreceri de Ziua Îndrăgostiţilor - VIDEO

Ludovic Orban a dansat pe muzică ţigănească la petreceri de Ziua Îndrăgostiţilor, la Cluj (Captura video)

Orban a fost invitat la Bonţida de către membrii filialei comunale a PNL, pentru a susţine candidatura liberalului Emil Cărhaţ la Primărie.

"Am fost la Răscruci şi la Bonţida, în mai multe localuri. Am socializat şi i-am cunoscut pe bonţideni. Eu dansez destul de des şi mă simt bine când dansez. Dansul e o formă de eliberare", a declarat, duminică, la Bonţida, corespondentului MEDIAFAX, Ludovic Orban.

În localurile unde a petrecut sâmbătă seara, Orban a ascultat muzică ţigănească şi a dansat cu câteva fete din comună.

Duminică, Ludovic Orban participă, la Bonţida, la obiceiul "Lăsatul secului", prin care fetele nemăritate şi bărbaţii neînsuraţi sunt atenţionaţi că trebuie să îşi găsească perechea. Potrivit tradiţiei, mai mulţi bărbaţi costumaţi în femeie pornesc pe uliţele comunei, într-un fel de alai de nuntă, şi lovesc cu un butuc în porţile caselor femeilor nemăritate şi bărbaţilor neînsuraţi.

"Îi sensibilizează astfel pe aceştia că ar fi bine să se căsătorească. Este un obicei care are loc înainte de intrarea în Postul Paştelui, care începe luni", a explicat un sătean.

Ludovic Orban este însoţit la Bonţida de preşedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, de deputatul Horea Uioreanu şi de consilieri judeţeni liberali.

Tot duminică, la Bonţida are loc lansarea candidatului PDL la Primărie, Mariana Băgăcean, eveniment la care sunt aşteptaţi preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, şi lideri judeţeni ai PDL.

Şase candidaţi s-au înscris la Biroul Electoral de Circumscripţie pentru a candida la alegerile locale parţiale din 21 februarie, pentru funcţia de primar al comunei clujene Bonţida, rămasă vacantă după decesul edilului şef Vasile Baciu (PDL).

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici