Luke Evans şi Jessica Biel, într-un film despre viaţa lui Antonio Vivaldi

Actorul britanic Luke Evans şi actriţa americană Jessica Biel vor juca într-un film despre viaţa compozitorului Antonio Vivaldi, a anunţat regizoarea mexicană Patricia Riggen.

257 afișări
Imaginea articolului Luke Evans şi Jessica Biel, într-un film despre viaţa lui Antonio Vivaldi

Luke Evans şi Jessica Biel (Foto), într-un film despre viaţa lui Antonio Vivaldi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Povestea filmului se va concentra pe presupusa legătură dintre Vivaldi şi cântăreaţa Anna Tessiere.

Luke Evans, în vârstă de 31 de ani, este cunoscut pentru roluri în filme precum "Robin Hood", de Ridley Scott, şi "Înfruntarea Titanilor/ Clash of the Titans", de Louis Leterrier.

Jessica Biel, în vârstă de 28 de ani, este o actriţă americană care a apărut într-o serie de filme hollywoodiene, după ce s-a făcut cunoscută în serialul de televiziune "Al şaptelea cer". În ultima vreme ea a atras atenţia publicului în urma relaţiei cu cântăreţul Justin Timberlake.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici