Luna Amară aniversează 10 ani printr-un turneu naţional - VIDEO

Trupa Luna Amară aniversează 10 ani de activitate printr-un turneu naţional, care debutează cu un concert pe care formaţia îl va susţine pe 2 octombrie la Zone Arena în deschiderea show-ului Ozzy Osbourne.

32 afișări
Imaginea articolului Luna Amară aniversează 10 ani printr-un turneu naţional - VIDEO

Luna Amară aniversează 10 ani printr-un turneu naţional

Turneul naţional, care se va desfăşura în perioada octombrie - noiembrie, va include şi concerte în mari oraşe printre care Sibiu, Cluj-Napoca, Braşov, Suceava, Iaşi, Baia Mare, Galaţi, Timişoara, Arad şi Craiova.

Pe de altă parte, trupa va susţine şi alte concerte, printre care un "open air" şi două acustice, care nu fac parte din acest turneu şi vor fi anunţate ulterior.

Bazele trupei Luna Amară au fost puse în urmă cu zece ani, la Cluj-Napoca, când formaţia a fost fondată sub numele Tanagra Noise. Membrii formaţiei sunt recunoscuţi pentru introducerea trompetei ca un element inedit pentru sound-ul unei trupe de rock. Până în prezent, trupa a lansat albumele "Asfalt" (2004), "Loc lipsă" (2006) şi "Don't Let Your Dreams Fall Asleep" (2009).

Formaţia îi are în componenţă pe Mihnea Blidariu - trompetă, voce, chitară, Mihnea Andrei Ferezan - chitară, Sorin Moraru - bass, Nick Fagadar - voce, chitară şi Răzvan Ristea - tobe.

Până în momentul de faţă, Luna Amară a cântat pe aceeaşi scenă cu trupe precum Faith No More, Clawfinger, Incubus, Paradise Lost, Exploited, Apocalyptica, HIM, Amorphis, Klimt1918, Toy Dolls. Anul acesta, Luna Amară a cântat în deschiderea concertelor pe care Anathema, Stone Sour, Alice In Chains şi Rammstein le-au susţinut pe scena Tuborg Green Fest/ Sonisphere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici