Mădălina Ghenea, alături de actorul Michael Caine în filmul "Youth", de Paolo Sorrentino

Fotomodelul şi actriţa română Mădălina Ghenea filmează alături de legendarul actor britanic Michael Caine, pentru pelicula "Youth", în regia lui Paolo Sorrentino.

1088 afișări
Imaginea articolului Mădălina Ghenea, alături de actorul Michael Caine în filmul "Youth", de Paolo Sorrentino

Mădălina Ghenea (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Tabloidul britanic prezintă şi fotografii de pe platourile de filmare ale peliculei "Youth", în care Mădălina Ghenea defilează în ipostază de Miss Universe pe un podium, în timp ce este admirată de actorul Michael Caine, informează dailymail.co.uk.

Mădălina Ghenea, în vârstă de 25 de ani, şi Michael Caine, în vârstă de 81 de ani, fac parte din distribuţia filmului "Youth", al regizorului italian Paolo Sorrentino, alături de alţi actori cunoscuţi, precum Rachel Weisz, Harvey Keitel, Jane Fonda şi Paul Dano.

Filmul "Youth/ La giovinezza" spune povestea a doi bătrâni prieteni - un dirijor şi compozitor, pe de o parte, şi un regizor, pe de altă parte -, care se gândesc la cât timp le-a mai rămas de trăit, în timp ce îşi petrec vacanţa în Munţii Alpi. Filmul urmăreşte eforturile celor doi de a se întoarce la cariera lor, precum şi relaţiile pe care le au cu copiii lor, dar şi modul în care aceştia interacţionează cu ceilalţi oaspeţi ai hotelului la care sunt cazaţi.

"Youth" este al doilea film în care regizorul italian Paolo Sorrentino lucrează cu actori de limba engleză, după "Rocker Hit: Ochi pentru ochi/ This Must Be the Place", cu Sean Penn.

Potrivit informaţiilor postate pe imdb.com, unde filmul lui Sorrentino apare cu titlul în limba engleză "The Early Years", pelicula ar urma să fie lansată în anul 2015. Filmările au loc în Italia, Elveţia şi Marea Britanie.

Paolo Sorrentino este cunoscut pentru pelicula "La Grande Bellezza/ The Great Beauty", care a câştigat anul acesta premiul Oscar pentru cel mai bun film străin. Prezentat în premieră mondială în competiţia de la Cannes 2013, pelicula lui Sorrentino a câştigat 20 de premii, printre care patru ale Academiei Europene de Film - pentru cel mai bun regizor, cel mai bun actor, cel mai bun film, cel mai bun monteur - şi un Glob de Aur pentru cel mai bun film străin.

Născut în 1933, Michael Caine a crescut în periferiile Londrei, fiind fiul unei menajere şi al unui hamal, îndrăgostindu-se de Hollywood după ce a văzut un film western. A început să fie distribuit în filme încă din anul 1950, dar abia în 1964 a devenit cunoscut, odată cu succesul înregistrat de "Zoulou", un film clasic de aventuri. În anul următor a interpretat rolul unui spion în filmul "The Ipcress File", iar în 1966 a triumfat în "Alfie", care i-a adus prima din cele şase nominalizări la premiile Oscar.

De atunci, Michael Caine a putut fi văzut pe afişul a zeci de filme, începând cu rolul hoţului flegmatic din "Jaf în stil italian" (1969) şi terminând cu rolul majordomului personajului Bruce Wayne, în cele mai recente două filme din seria "Batman".

Mădălina Ghenea s-a născut în 1987, la Slatina. Cariera ei în domeniul modei a început pe când avea 15 ani. În 2010, ea a participat la concursul "Ballando con le stele", difuzat de televiziunea italiană Rai Uno.

Mădălina Ghenea a debutat ca actriţă, în 2011, în comedia italiană "I Soliti Idioti", în regia lui Enrico Lando. Ea a jucat şi în filmul "Dom Hemingway", în regia lui Richard Shepard, în care apare alături de Jude Law.

Pe de altă parte, Mădălina Ghenea a primit premiul Sorriso diverso Roma 2012, pentru rolul interpretat în filmul "Razzabastarda" de Alessandro Gassman, distincţia fiind acordată de o asociaţie culturală în contextul ediţiei din 2012 a Festivalului Internaţional de Film de la Roma.

Mădălina Ghenea a fost desemnată una dintre cele mai dorite femei ale anului 2012 într-un top alcătuit de site-ul AskMen.com şi, de-a lungul timpului, a avut relaţii cu actori faimoşi, precum Leonardo DiCaprio, Gerard Butler şi Michael Fassbender, conform informaţiilor apărute în presa internaţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici