"Made in Romanie", un nou album semnat Loredana

Loredana va lansa un nou material discografic, intitulat "Made in Romanie", de acestă dată inspirat din legăturile pe care ea le are de ceva vreme cu cultura etniei rome, datorită rolului pe care îl interpretează în telenovela difuzată de Acasă TV, "Inimă de ţigan".

3 afișări
Imaginea articolului "Made in Romanie", un nou album semnat Loredana

"Made in Romanie", un nou album semnat Loredana

Potrivit casei de discuri MediaPro Music, artista a înregistrat toate piesele de pe acest album - în total nouă cântece, reinterpretări şi medley-uri în stilul inconfundabil al Loredanei. Pentru trei dintre melodiile de pe "Made in Romanie", Loredana a filmat deja vidoclipuri - "Şatra în asfinţit", "Made in Romanie" şi "Europa".

Albumul reuşeşte să păstreze esenţa pieselor originale şi reprezintă un fusion de muzică pop, lăutărească şi ţigănească. "Made in Romanie" este disponibil pe piaţă din a doua jumătate a lunii decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici