Madonna cere sterilizarea cabinei după fiecare concert. De ce se teme artista

Madonna cere ca, după fiecare show pe care îl susţine, cabina sa să fie sterilizată, de teamă că fanii ar putea să fure mostre din ADN-ul său.

335 afișări
Imaginea articolului Madonna cere sterilizarea cabinei după fiecare concert. De ce se teme artista

Madonna cere sterilizarea cabinei după fiecare concert. De ce se teme artista

Tabloidul britanic The Mirror scrie că artista a angajat o "echipă de sterilizare", astfel încât nicio mostră din ADN-ul ei - din păr, piele sau salivă - să nu rămână în cabina pe care o foloseşte la fiecare concert din cadrul turneului său mondial "MDNA Tour".

De asemenea, se pare că numai persoanele foarte apropiate ei sunt lăsate să stea în culise, artista temându-se şi de eventuale camere video ascunse, care ar putea să-i surprindă mişcările.

Informaţiile ar fi fost făcute publice de organizatorul unui concert al Madonnei în Portugalia.

În turneul ei mondial "MDNA Tour" - cel de-al nouălea din carieră -, Madonna, în vârstă de 53 de ani, are programate 80 de concerte în peste 30 de ţări din Orientul Apropiat, Europa şi de pe continentul american. Acest turneu se va încheia în prima parte a anului 2013 în Australia, unde Madonna nu a mai cântat în ultimii 20 de ani.

Turneul, primul după "Sticky and Sweet" din 2008/2009, promovează cel mai recent album de studio al cântăreţei, "MDNA", al 12-lea din carieră, ce a fost lansat în luna martie.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Pe 26 august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici