Madonna confirmă că a avut coronavirus. Dezvăluirile făcute de artistă

  • Madonna spune că a fost infectată cu coronavirus în martie, în timp ce se afla la Paris.
  • Artista spune că a vrut să aducă nişte clarificări după ce a susţinut că a făcut un test de depistare a anticorpilor pentru coronavirus.
  • Luna trecută, Madonna a dezvăluit că şi-a pierdut o rudă şi doi prieteni din cauza COVID+19.
960 afișări
Imaginea articolului Madonna confirmă că a avut coronavirus. Dezvăluirile făcute de artistă

Sursa FOTO: Profimedia

 Madonna spune că a fost infectată cu coronavirus în martie, în timp ce se afla la Paris, pentru o serie de concerte din turneul "Madame X".

"Am crezut cu toţii că suferim de o gripă gravă. Mulţumesc lui Dumnezeu că acum suntem sănătoşi şi ne simţim bine", a scris Madonna pe Instagram.

Artista spune că a vrut să aducă nişte clarificări privind starea sa de sănătate pentru cei care "mai degrabă ar crede titlurile senzaţionaliste decât să facă propria documentare despre natura acestui virus".

În urmă cu o săptămână, Madonna a scris pe Instagram că vrea "să respire în aerul cu COVID-19", după ce a susţinut că a făcut un teste de depistare a anticorpilor pentru coronavirus.

"Nu sunt bolnavă acum", a scris Madonna în noul mesaj. "Când ai fost testat pozitiv pentru anticorpi înseamnă că ai avut virusul, ceea ce clar a fost cazul meu, pentru că am fost bolnavă la finalul turneului meu de la Paris, acum şapte săptămâni, împreună cu mai mulţi alţi artişti din show-ul meu", a explicat cântăreaţa, care şi-a încheiat mesajul cu "Cunoaşterea înseamnă putere!".

Madonna a mai menţionat că sprijină eforturile pentru descoperirea unui vaccin, fiind "recunoscătoare" că a putut participa la o colectare de fonduri.

La începutul lunii martie, Madonna a fost nevoită să îşi anuleze mai multe show-uri programate la Paris, din cauza restricţiilor sociale impuse în contextul pandemiei.

Luna trecută, Madonna a dezvăluit că şi-a pierdut o rudă şi doi prieteni din cauza coronavirusului. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici