Madonna este supărată că fiica ei şi-a ras o parte din părul de pe cap

Cântăreaţa americană Madonna a declarat că nu îi place faptul că fiica ei, Lourdes, în vârstă de 15 ani, şi-a ras o parte din părul de pe cap.

852 afișări
Imaginea articolului Madonna este supărată că fiica ei şi-a ras o parte din părul de pe cap

Madonna este supărată că fiica ei şi-a ras o parte din părul de pe cap (Imagine: Hepta)

Cântăreaţa în vârstă de 53 de ani, renumită pentru schimbările sale continue de stil, nu este întotdeauna un fan al deciziilor luate de Lourdes privinţa look-ului pe care tânăra în vârstă de 15 ani îl adoptă, informează femalefirst.co.uk.

Ea nu este de acord în special cu faptul că Lourdes şi-a ras o parte din părul de pe cap, însă diva muzicii pop admite că primeşte sfaturi legate de modă de la fiica ei adolescentă.

"Fiica mea are opinii foarte puternice şi ştie ce îi place. Are un simţ dezvoltat al stilului şi îmi place modul în care se îmbracă. Însă, uneori, nu suntem de acord în privinţa unor aspecte. Nu îmi place că şi-a ras părul de pe cap, dar ei îi place", a declarat Madonna.

"De cele mai multe ori este amuzant să colaborez cu ea şi întotdeauna o întreb 'Este bună ţinuta asta? Este bine? Nu? Dar pantofii? Nu? Cu talie înaltă, cu talie joasă? Ea este un specialist foarte bun şi foarte critic", mai spune Madonna.

Totodată, cântăreaţa a spus că femeile trebuie să fie mândre de felul lor de a fi şi de modul în care arată şi să nu-şi ceară niciodată scuze pentru ceea ce sunt.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În ultimii ani, Madonna s-a implicat tot mai mult în industria modei, lansând linia vestimentară "Material Girl", realizată în colaborare cu fiica ei Lourdes.

Madonna are doi copii adoptaţi din Malawi, David şi Mercy, pe lângă copiii ei naturali - Lourdes şi Rocco.

În august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici