Madonna este vedeta cel mai prost îmbrăcată (Galerie Foto)

Madonna a fost desemnată cel mai prost îmbrăcată vedetă, în urma unui sondaj realizat de organizaţia pentru protecţia drepturilor animalelor PETA, deoarece artista americană a refuzat să renunţe la blănurile naturale pe care le are în garderobă, informează femalefirst.co.uk.

15 afișări
Imaginea articolului Madonna este vedeta cel mai prost îmbrăcată (Galerie Foto)

Madonna, cel mai prost îmbrăcată vedetă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Mii de iubitori ai animalelor au accesat site-ul PETA.org pentru a vota personalitatea pe care o dispreţuiesc cel mai mult din punct de vedere al ţinutelor vestimentare.

În acest clasament, Madonna este urmată de gemenele Mary-Kate şi Ashley Olsen, actriţa Maggie Gyllenhaal şi starul hip-hop Kanye West.

Liderii organizaţiei PETA s-au declarat de acord cu rezultatele acestui sondaj şi au spus pe un ton acid: "Atunci când o vezi pe Madonna purtând blănuri, îţi dai seama de ce nimeni nu i-a copiat stilul vreodată, din 1984 şi până în prezent. Ştim că acum este pe urmele unui vânat mai tânăr, dar cineva ar trebui să îi spună Madonnei că nu te porţi transforma obligatoriu într-o felină doar dacă porţi blană".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici