Madonna, imaginea colecţiei pentru sezonul toamnă-iarnă semnată Dolce & Gabbana

Madonna va fi imaginea colecţiei de modă pentru femei semnată Dolce & Gabbana, pentru sezonul toamnă-iarnă 2010-2011, potrivit designerului Stefano Gabbana, citat de contactmusic.com.

51 afișări
Imaginea articolului Madonna, imaginea colecţiei pentru sezonul toamnă-iarnă semnată Dolce & Gabbana

Madonna, imaginea colecţiei pentru sezonul toamnă-iarnă semnată Dolce & Gabbana (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După succesul înregistrat de campaniile anterioare pentru Dolce &Gabbana, ale cărei protagonistă a fost celebra cântăreaţă, în vârstă de 51 de ani, Stefano Gabbana a confirmat o nouă colaborare între casa de modă italiană şi Madonna.

"Madonna... ea este mereu cea mai bună! O să merg pe platourile unde lucrează la noua campanie. Sesiunea de fotografii merge foarte bine! Ea este frumoasă. Ador asta!", a scris Stefano Gabbana pe pagina sa de pe reţeaua de micro-blogging Twitter.

Potrivit lui Gabbana, platoruile unde se lucrează la campanie sunt înconjurate de mulţi paparazzi.

Fotografiile pentru noua campanie ar putea fi realizate de Steven Klein, artistul preferat al Madonnei.

După ce a apărut în campania de anul trecut a casei de modă italiene, recent a fost anunţat faptul că Madonna va realiza o colecţie de ochelari de soare, care vor avea inscripţionată litera "M" pe braţe.

"Suntem foarte încântaţi. Această colaborare consolidează relaţia noastră cu Madonna şi a fost o experienţă constructivă. Madonna este o persoană expansivă şi profesionistă, care caută perfecţiunea în tot ceea ce face şi acum nu a făcut excepţie", a mai precizat Gabbana.

Madonna va apărea şi în campania de promovare a liniei de ochelari de soare, care va fi lansată luna viitoare.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Pe 26 august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky & Sweet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici