Madonna, nominalizată pentru Rock and Roll Hall of Fame

Madonna, Beastie Boys şi Donna Summer fac parte dintre artiştii nominalizaţi pentru includerea în Rock and Roll Hall of Fame din Statele Unite, ceremonie care va avea loc în martie 2008, informează BBC.

2 afișări
Imaginea articolului Madonna, nominalizată pentru Rock and Roll Hall of Fame

Madonna, nominalizată pentru Rock and Roll Hall of Fame

Alături de aceste staruri au mai fost nominalizaţi Leonard Cohen, John Mellencamp, Chic, Dave Clark Five şi Afrika Bambaataa, potrivit revistei Billboard.

Cei cinci artişti care vor fi incluşi în martie 2008 în Rock and Roll Hall of Fame, care are sediul în Cleveland, Ohio, sunt aleşi de un comitet format din peste 600 de experţi din industria muzicii.

Muzicienii pot fi incluşi în Rock and Roll Hall of Fame doar după 25 de ani de la lansarea primului album.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici