Madonna renunţă la compania Warner Music

Madonna va renunţa la compania de înregistrări Warner Music, cu care starul are o colaborare de foarte mulţi ani, pentru un organizator de evenimente care i-a oferit un contract de 120 de milioane de dolari pe 10 ani, potrivit presei americane, informează AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Madonna renunţă la compania Warner Music

Madonna renunţă la compania Warner Music

Madonna, în vârstă de 49 de ani, "este pe punctul de a renunţa la Warner Bros. Records pentru un contract fără precedent de 120 de milioane de dolari cu compania Live Nation", scrie Wall Street Journal, citând surse martore la negocieri.

Contractul prevede ca Live Nation să obţină drepturile asupra a trei noi albume ale cântăreţei, să-i organizeze turneele şi să vândă produse promoţionale care exploatează imaginea Madonnei, potrivit publicaţiei americane.

Live Nation nu a comentat până în prezent aceste informaţii.

Potrivit Wall Street Journal, contractul care va fi încheiat între Madonna şi Live Nation este, "fără îndoială, fără precedent" în istoria muzicii pop.

Dacă înţelegerea este finalizată, Madonna îşi va întări poziţia de cea mai bine plătită cântăreaţă din lume, pe care o deţine din 2005.

Potrivit condiţiilor din contract, Madonna mai are de realizat două albume pentru Warner Music Group: un album cu noi melodii care va fi lansat la sfârşitul acestui an sau la începutul anului 2008 şi un proiect "greatest hits".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici