Madonna se foloseşte de imaginea prinţesei Diana, pentru a-şi promova viitorul album "Rebel Heart"

Madonna continuă controversele legate de promovarea viitorului său album, "Rebel Heart", folosindu-se de imaginea prinţesei Diana în acest scop, după ce a fost criticată că s-a comparat cu Nelson Mandela şi Martin Luther King.

188 afișări
Imaginea articolului Madonna se foloseşte de imaginea prinţesei Diana, pentru a-şi promova viitorul album "Rebel Heart"

Madonna (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Madonna a publicat pe contul său de Instagram o serie de fotografii modificate, în care cântăreaţa se compară cu Martin Luther King Jr., Nelson Mandela şi Bob Marley, într-o încercare de a-şi promova viitorul album, "Rebel Heart", potrivit dailymail.co.uk.

Astfel, Madonna a comparat "#inimarebelă" ("#rebelheart") a sa cu cele ale lui Martin Luther King Jr., Nelson Mandela şi Bob Marley, prin transpunerea artei de pe albumul său - în care ea are faţa înconjurată cu o coardă neagră - pe feţele acestora.

Astfel, în dreptul fotografiei modificate cu Nelson Mandela, care a deţinut funcţia de preşedinte al Africii de Sud între 1994 şi 1999, Madonna a scris "This #rebelheart fought for freedom!" ("Această #inimărebelă a luptat pentru libertate!"), în timp ce în dreptul fotografiei cu Martin Luther King, activist politic, cunoscut mai ales ca luptător pentru drepturile civile ale persoanelor de culoare din Statele Unite ale Americii, artista a scris "This #rebelheart had a dream!" ("Această #inimărebelă a avut un vis!").

Cât despre fotografia care îl ilustrează pe cântăreţul Bob Marley, Madonna a scris "This #rebelheart sang about ONE LOVE!" ("Această #inimărebelă a cântat despre «One Love»!").

Deşi mulţi dintre fanii artistei s-au arătat încântaţi, majoritatea celor care o urmăresc pe Instagram au criticat iniţiativa Madonnei.

Ca urmare a criticilor, Madonna şi-a cerut scuze, prin intermediul unui mesaj publicat pe contul său de Facebook: "Îmi pare rău. Nu mă compar cu nimeni. Admir şi recunosc acele inimi rebele (...)".

Cu toate acestea, Madonna a continuat acest mod de promovare a viitorului său album, postând şi o imagine a prinţesei Diana, care are faţa înconjurată cu o coardă neagră.

Madonna a postat şi un mesaj alături de imaginea prinţesei Diana: "Da, prinţesa Diana a fost #inimărebelă! Oricine luptă pentru libertate este #inimărebelă".

Cântăreaţa Madonna a lansat, pe 20 decembrie, şase cântece, care vor fi incluse pe viitorul său album, "Rebel Heart", cântecele putând fi cumpărate din magazinul iTunes al Apple şi din alte magazine online de muzică de către cei care precomandă discul ce va fi lansat în martie 2015.

Artista a mai anunţat că noi melodii de pe acelaşi album vor fi lansate pe 9 februarie 2015. Albumul complet "Rebel Heart" va fi lansat de Interscope Records în prima săptămână a lunii martie 2015.

Cele şase cântece disponibile sunt "Living For Love", "Devil Pray", "Ghosttown", "Unapologetic Bitch", "Illuminati" şi "Bitch I'm Madonna", cel din urmă fiind înregistrat cu Nicki Minaj. Piesele au fost produse de Madonna, Diplo, Kanye West, Billboard şi au fost înregistrate la New York, Los Angeles şi Londra.

Decizia de a lansa melodiile mult mai devreme decât era programat a fost luată după publicarea pe internet, fără drept, a mai multor versiuni neterminate ale pieselor, potrivit anunţului publicat pe site-ul madonna.com.

Considerată "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Cel mai recent album lansat de Madonna, al 12-lea din carieră, a fost "MDNA" (2012).

Diana, mama prinţilor William şi Harry, s-a căsătorit cu prinţul Charles în 1981. Cei doi s-au despărţit în 1992 şi au divorţat în 1996.

Prinţesa Diana şi iubitul ei Dodi Al-Fayed, fiul omului de afaceri egiptean Mohamed Al-Fayed, ca şi şoferul lor Henri Paul au murit într-un accident de automobil care a avut loc pe 31 august 1997, în tunelul de sub podul Alma din Paris. Dodi Al-Fayed şi şoferul au fost declaraţi morţi la locul accidentului, în timp ce prinţesa Diana a murit mai târziu la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici