Madonna şi Ellen DeGeneres sunt verişoare

Cântăreaţa Madonna şi realizatoarea de televiziune Ellen DeGeneres sunt verişoare de gradul al 11-lea, cele două vedete fiind înrudite printr-un strămoş comun, francezul Martin Aucoin, potrivit experţilor în genealogie ai site-ului Ancestry.com.

22 afișări
Imaginea articolului Madonna şi Ellen DeGeneres sunt verişoare

Madonna şi Ellen DeGeneres (Montaj foto)

"La începutul anilor 1600, fiicele lui Martin Aucoin, Jeanne şi Michele, şi-au părăsit ţara natală, Franţa, pentru a se stabili în Noua Scoţie (Canada), unde atât strămoşii Madonnei, cât şi cei ai lui Ellen DeGeneres au trăit timp de mai multe generaţii", potrivit unui comunicat postat pe site-ul Ancestry.com.

Familia lui DeGeneres a părăsit Canada la sfârşitul anilor 1700, când străbunicul ei de gradul al cincilea, Joseph Martin, s-a stabilit în statul american Louisiana. La rândul ei, stră-străbunica Madonnei, Emilie Daniel, a părăsit provincia canadiană Quebec, la sfârşitul anilor 1870, pentru a se stabili în statul american Michigan.

"Nu descoperi în fiecare zi că două celebrităţi sunt înrudite, însă asemănările dintre ele sunt acelea care fac această legătură să fie atât de extraordinară", a declarat Anastasia Tyler, expert în genealogie al site-ului Ancestry.com. "Ele s-au născut în acelaşi an, ambele au scris cărţi şi au susţinut turnee de promovare, ambele sunt cunoscute în showbiz", adaugă acelaşi site.

Relaţia de rudenie dintre Ellen DeGeneres şi Madonna este doar una dintre descoperirile interesante făcute de Ancestry.com. În 2009, experţii acestui site au afirmat că miliardarul Warren Buffett este rudă cu preşedintele american Barack Obama, iar Emma Watsons, interpreta personajului Hermione din franciza "Harry Potter", este rudă cu o femeie din secolul al XVI-lea care a fost acuzată de vrăjitorie.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie anul trecut, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame. În august anul trecut, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky & Sweet".

Artistă de musicaluri, actriţă şi autoare de cărţi şi gazda propriul talk-show, Ellen DeGeneres a fost aleasă, recent, membru în juriul popularei emisiuni de televiziune "America's Got Talent". DeGeneres a provocat un şoc în rândul opiniei publice în 1997, când a anunţat că este lesbiană, în timpul unei emisiuni a lui Oprah Winfrey.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici