Madonna: "Trebuie s-o salvăm pe Britney! "

Cântăreaţa americană Madonna a cerut, vineri, ca presa să o lase în pace pe Britney Spears, considerând că ziariştii ar trebui să se îndepărteze de aceasta. "Serios... O vom salva", a declarat Madonna la emisiunea radio "Yo on E!".

23 afișări
Imaginea articolului Madonna: "Trebuie s-o salvăm pe Britney! "

Madonna: "Trebuie s-o salvăm pe Britney! "

Madonna, în vârstă de 49 de ani, a afirmat că fiica sa, Lourdes, în vârstă de 11 ani, îi împărtăşeşte sentimentele, relatează nouvelobs.com.

"Ea (Lourdes, n.r.) o cunoaşte pe Britney", a declarat starul pop. "Cred că, într-un anumit fel, ea înţelege ceea ce se întâmplă şi cred că se simte foarte protectoare faţă de Britney".

Madonna şi soţul său, cineastul Guy Ritchie, mai au un fiu de şapte ani, Rocco, şi se ocupă de creşterea unui băieţel din Malawi, pe care vor să îl adopte. "Adoră muzica, este un dansator incredibil... Este o figură", a mărturisit artista, referindu-se la micuţul David, pe care l-a adus din Africa în 2006.

Pentru Madonna, a se ocupa de David e la fel ca a avea grijă de copiii săi biologici. "Am crezut că va fi diferit, dar, sincer, e la fel".

Referindu-se la zvonurile potrivit cărora cuplul său ar avea probleme, vedeta a spus că e "ridicol".

Purtătoarea de cuvânt a starului, Liz Rosenberg, a dezminţit recent informaţiile potrivit cărora Madonna şi Guy Ritchie s-ar fi despărţit. "Sunt în continuare căsătoriţi şi sunt fericiţi aşa", a asigurat ea, adăugând că Madonna şi Guy Ritchie, în vârstă de 39 de ani, sunt încântaţi că s-au întors în locuinţa de la Londra, după ce au trăit un timp în diverse ţări din motive profesionale.

Madonna, care îşi va lansa noul album "Hard Candy" pe 29 aprilie, a anunţat că-şi va petrece vara la New York. Ea ar putea pleca în turneu la toamnă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici