Madonna va începe luna viitoare înregistrările pentru un nou album

Madonna va intra luna viitoare în studiouri pentru a înregistra un nou album, a anunţat managerul artistei americane.

199 afișări
Imaginea articolului Madonna va începe luna viitoare înregistrările pentru un nou album

Madonna va începe luna viitoare înregistrările pentru un nou album (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Guy Oseary a confirmat pe Twitter faptul că artista americană va înregistra un nou album de studio, primul după "Hard Candy" din 2008, ce a inclus colaborări ale Madonnei cu Timbaland şi Pharrell Williams, informează nme.com.

Cel mai recent single original lansat de Madonna a fost "Celebration", inclus pe albumul - un material "greatest hits" - cu acelaşi titlu, ce a apărut pe piaţă în 2009.

"Hard Candy" a fost ultimul album de studio pe care Madonna l-a realizat în colaborare cu casa Warner Music.

Madonna a semnat apoi un contract revoluţionar, pe 10 ani, pentru 120 de milioane de dolari, cu promotorul Live Nation, care trebuie să se ocupe de înregistrarea albumelor, de activităţile de merchandising şi de organizarea turneelor artistei.

Pe 26 august 2010, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie anul trecut, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici