Madonna va lansa un single în colaborare cu Lil Wayne

Madonna va lansa single-ul "Revolver", pe care apare şi vocea rapperului Lil Wayne, pe 14 decembrie, informează nme.com.

32 afișări
Imaginea articolului Madonna va lansa un single în colaborare cu Lil Wayne

Madonna va lansa un single în colaborare cu Lil Wayne

Acest cântec este inclus pe cel mai recent material discografic al artistei americane, compilaţia "Celebration".

Discul single va mai conţine un remix al acestei piese şi un remix al piesei "Celebration", realizat de Akon.

Videoclipul piesei "Revolver" poate fi vizionat pe site-ul nme.com.

Compilaţia "Celebration" este un album "Greatest Hits" care a fost lansat în luna septembrie. Piesele care sunt incluse pe acest album au fost stabilite chiar de Madonna, cu ajutorul fanilor, care au avut posibilitatea de a vota piesele preferate pe site-ul personal al artistei americane. Albumul conţine mai multe cântece celebre, precum "Everybody", "4 Minutes", "Express Yourself" şi "Vogue", dar şi o serie de remixuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici