Madonna va porni în vară într-un turneu de promovare al noului disc "Rebel Heart", în SUA şi Europa

Cântăreaţa Madonna a anunţat organizarea unui nou turneu, începând din 29 august, în 34 de oraşe din America de Nord şi Europa, pentru promovarea celui de-al treisprezecelea său album de studio, "Rebel Heart", care va fi lansat pe 9 martie, potrivit site-ului oficial la artistei.

168 afișări
Imaginea articolului Madonna va porni în vară într-un turneu de promovare al noului disc "Rebel Heart", în SUA şi Europa

Madonna (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Turneul de promovare va debuta pe 29 august, cu un concert în Miami, care va fi urmat de alte 19 spectacole în Statele Unite ale Americii şi Canada, printre care se află show-uri în oraşe precum Montreal, pe 9 septembrie, New York, pe 16 septembrie, Detroit, pe 1 octombrie şi Los Angeles, pe 27 octombrie.

În Europa, seria de concerte va debuta pe 4 noiembrie, la Koln, în Germania, artista în vârstă de 56 de ani urmând să mai cânte la Praga, pe 7 noiembrie, Berlin, pe 10 noiembrie, Stockholm, pe 14 noiembrie, Herning, pe 17 noiembrie, Torino, pe 21 noiembrie, Barcelona, pe 24 noiembrie, Antwerp, pe 28 noiembrie, Londra, pe 1 decembrie, Amsterdam, pe 5 decembrie, Paris, pe 9 decembrie, Manchester, pe 14 decembrie, Birmingham, pe 16 decembrie, şi se va încheia pe 20 decembrie, cu un show organizat în Glasgow.

Biletele pentru spectacolele din Europa vor fi puse în vânzare pe 16 martie.

Albumul "Rebel Heart" va fi lansat oficial pe 9 martie, acesta fiind al 13-lea material de studio al artistei supranumite "regina muzicii pop". Şase dintre cântecele de pe noul album au fost deja lansate în luna decembrie 2014 prin intermediul magazinelor de muzică online, cum este iTunes al Apple, după ce variante neterminate ale acestor piese au fost publicate ilegal pe internet când computerul artistei a fost accesat ilegal de un hacker din Israel.

Madonna a lansat deja un single de pe noul album, melodia "Living for Love", pe care a interpretat-o la gala de decernare a premiilor Grammy, din Statele Unite ale Americii, şi la gala Brit Awards, de la Londra. Cântăreaţa a căzut pe scenă în timpul spectacolului de la Londra, după ce nu a putut desface la timp pelerina pe care o purta, iar dansatorii au tras de ea, dezechilibrând-o pe artistă.

Considerată "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici