Video Magazin din Constanţa, jefuit cu un pistol de jucărie

Un bărbat este căutat de Poliţie după ce a jefuit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un magazin alimentar din Constanţa, el ameninţând vânzătorul cu un pistol despre care poliţiştii cred că este de jucărie.

1 afișare

Potrivit subinspectorului Radu Croitoru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 5.00, un bărbat - care a avea faţa acoperită cu un material textil, iar pe cap purta o şapcă - l-a ameninţat pe vânzătorul magazinului alimentar cu un pistol. El i-a cerut vânzătorului banii din casa de marcat şi un pachet de ţigări.

Întregul eveniment a fost filmat, magazinul fiind dotat cu sistem de supraveghere video.

Poliţiştii încearcă să stabilească identitatea bărbatului în baza înregistrării video. În timpul jafului, bărbatul avea zona inferioară a feţei acoperită cu material textil de culoare neagră, pe cap purta o sapcă de culoare deschisă şi era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni scurţi şi o cămaşă cu mânecă lungă de culoare deschisă.

Vânzătorul a povestit anchetatorilor că bărbatul are aproximativ 30 de ani, între 170 – 175 centimetri, iar la una din mâini, în zona degetelor, pe partea superioară, prezintă mai multe zgârieturi recente, în curs de cicatrizare.

Persoana ameninţată nu a suferit leziuni, iar vizionarea imaginilor video a arătat faptul că pistolul folosit este de dimensiuni mici, de culoare neagră, probabil de jucărie. Prejudiciul cauzat se ridică la 400 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici