Mama lui Britney a ucis un adolescent într-un accident de maşină, în 1975

Publicaţia americană National Enquirer informează că mama lui Britney Spears, Lynne, a ucis, în 1975, un adolescent în vârstă de 12 ani într-un accident de maşină pe care l-a provocat în oraşul său natal, Kentwood.

86 afișări
Imaginea articolului Mama lui Britney a ucis un adolescent într-un accident de maşină, în 1975

Mama lui Britney a ucis un adolescent într-un accident de maşină, în 1975

National Enquirer informează că, în 1975, Lynne Spears, pe atunci în vârstă de 20 de ani, a lovit cu maşina un copil în vârstă de 12 ani, care mergea pe bicicletă, accidentul dovedindu-se fatal pentru acesta.

Se pare că Lynne a provocat accidentul pentru că se grăbea să ajungă la spital cu fratele său, care era rănit.

Potrivit Enquirer, Lynne este bântuită şi în prezent de sentimentul de vinovăţie şi, în general, refuză să vorbească despre acest lucru.

"Nici până astăzi, Lynne nu a reuşit să treacă peste acest lucru. Are o privire terifiată de câte ori se gândeşte la accident", a indicat o sursă apropiată familiei.

Fiica lui Lynne, Britney, are, la rândul ei, la activ, o serie lungă de accidente rutiere comise.

Printre numeroasele infracţiuni rutiere comise de starul pop se numără fuga de la locul accidentului, conducerea fără permis valabil şi conducerea în stare de ebrietate, însă, până în prezent, Britney a scăpat de închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici