Mama lui Chivu: "Adelina nu vrea să nască prin cezariană"

Este clar că fetiţa căpitanului naţionalei va fi bebeluşul anului 2009. Adelina este pe ultima sută de metri a sarcinii, iar mama lui Cristi ne-a pus la curent cu ultimele amănunte din viaţa unuia dintre cele mai celebre cupluri din showbiz.

79 afișări
Imaginea articolului Mama lui Chivu: "Adelina nu vrea să nască prin cezariană"

Mama lui Chivu: "Adelina nu vrea să nască prin cezariană"

În presă s-a zvonit că Adelina va naşte în această săptămână, însă mama lui Cristi neagă acest lucru. Ea ar trebui să afle prima când norei i se apropie sorocul. „Eu ştiu că va naşte în jurul datei de 20-24 februarie. Nu va fi nicio naştere forţată sau programată, pur şi simplu, va naşte normal. Am stabilit că mă va suna Cristi imediat ce Adelina va ajunge la spital. Voi pleca în secunda doi.  Eu fac două ore cu avionul până la Milano. Deja am vorbit cu cei de la aeroport ca atunci când am nevoie să primesc biletele urgent”, a declarat pentru „ring” Mariana Chivu.

Citeşte mai multe despre sarcina Adelinei Chivu pe www.ziarulring.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici