Mama lui Michael Jackson, Katherine, a fost dată dispărută

Katherine Jackson, mama cântăreţului Michael Jackson, a fost dată dispărută la poliţia din Los Angeles, după ce nepoţii ei Paris, Prince şi "Blanket" nu au reuşit să o contacteze toată săptămâna, informează radaronline.com.

1082 afișări
Imaginea articolului Mama lui Michael Jackson, Katherine, a fost dată dispărută

Katherine Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Pot să confirm faptul că există o declaraţie prin care se raportează dispariţia unei persoane, depusă aseară, de unul dintre nepoţii doamnei Katherine Jackson, Trent Jackson, după ce acesta nu a reuşit să îşi vadă bunica şi nici să o contacteze timp de o săptămână. Cazul va fi preluat de poliţiştii de la Departamentul pentru crime şi persoane dispărute care se vor ocupa de această investigaţie", a declarat ofiţerul de poliţie Josh Thai pentru RadarOnline.com.

Potrivit unei surse, cei trei copii ai megastarului sunt îngrijiţi de o bonă. Potrivit aceleiaşi surse, Paris Jackson suferă cel mai mult din cauza acestei situaţii, întrucât "şi-a pierdut deja tatăl în urmă cu trei ani, iar acum, faptul că nu ştie dacă bunica ei este sănătoasă, înseamnă mai mult decât poate îndura".

Cinci dintre copiii lui Katherine Jackson au expediat o scrisoare publică administratorilor averii lui Michael Jackson, cerându-le să demisioneze. În acea scrisoare, Janet, Rebie, Tito, Randy şi Jermaine Jackson le-au cerut lui John Branca şi John McClain să demisioneze imediat, întrucât ei consideră că semnătura din testamentul fratelui lor decedat a fost falsificată.

Această scrisoare a fost dată publicităţii după ce alte trei iniţiative similare ale celor cinci fraţi au eşuat în justiţie. În aceeaşi scrisoare se afirmă că mama lor Katherine Jackson avea o stare proastă de sănătate şi că a suferit de curând un "mini-accident vascular cerebral". Avocata lui Katherine Jackson a declarat însă pentru CNN că mama celebrului cântăreţ are o sănătate bună şi că nu a suferit niciun fel de atac cerebral vascular.

Totuşi, semnatarii scrisorii afirmă că mama lor, Katherine Jackson, în vârstă de 82 de ani, nu se simte bine şi nu face faţă stresului generat de toate aceste dispute legale. Fiica lui Michael Jackson, Paris Jackson, a respins însă aceste afirmaţii, prin mesaje postate pe Twitter. "Îi voi apăra cu toate puterile mele pe acei membri ai familiei mele pe care îi iubesc, chiar dacă acest lucru va însemna să îi apăr de alţi membri ai familiei. Vreau să clarific lucrurile chiar acum: ce s-a spus despre bunica mea sunt doar zvonuri. Ea se simte foarte bine".

Potrivit aceleiaşi avocate, Sandra Ribera, Katherine ar fi plecat din reşedinţa ei din Calabasas din California pe 15 iulie, pentru a lua avionul spre oraşul Albuquerque din statul Nex Mexico, unde dorea să asiste la un concert al grupului Jackson Brothers, programat pe 17 iulie.

Nepoţii ei, care au locuit cu Katherine Jackson după moartea lui Michael Jackson, au încercat de atunci să îşi contacteze bunica în fiecare zi. "Copiii au încercat să o contacteze, dar nu au reuşit să vorbească cu ea de aproape o săptămână", a spus Sandra Ribera pentru CNN. "Li s-a spus că ea nu poate fi contactată. Sunt îngrijorată pentru sănătatea şi siguranţa ei", a spus Sandra Ribera.

Potrivit aceleiaşi avocate, Katherine Jackson nu a petrecut niciodată mai mult de 24 de ore departe de nepoţii ei sau fără să vorbească cu ei în fiecare zi la telefon.

Principalii beneficiari ai fondului sunt copiii lui Michael Jackson, mama cântăreţului şi câteva organizaţii de caritate. Avocatul John Branca şi producătorul muzical John McClain au fost numiţi administratori ai fondului, într-un testament pe care Michael Jackson l-a semnat cu mult timp înainte de a muri.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în 2009, în urma unei "intoxicaţii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă în noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de închisoare. Potrivit presei americane, Conrad Murray ar putea fi însă eliberat după ispăşirea a doi ani din această pedeapsă, din cauza supraaglomerării sistemului penitenciarelor din statul California.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici