Mama Monicăi Gabor a MURIT, după ce a fost lovită de o bucată de stâncă. Poliţia a deschis o anchetă

Mama Monicăi Gabor a murit, joi, în timp ce vizita Peştera Polovragi din judeţul Gorj, după ce o bucată dintr-o stâncă s-a desprins din tavanul peşterii şi a lovit-o în cap, susţin surse din Poliţie.

15679 afișări
Imaginea articolului Mama Monicăi Gabor a MURIT, după ce a fost lovită de o bucată de stâncă. Poliţia a deschis o anchetă

Mama Monicăi Gabor a MURIT (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

UPDATE Anchetă a Poliţiei în cazul morţii mamei Monicăi Gabor

Poliţia Gorj a deschis o anchetă în cazul incidentului în urma căruia şi-a pierdut viaţa mama Monicăi Gabor, care a fost lovită în cap de o bucată de stâncă desprinsă de pe versanţi, la aproximativ o sută de metri distanţă de Peştera Polovragi, pe Cheile Olteţului.

"Se fac cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs acest deces şi pentru a elimina orice posibile speculaţii ulterioare", a declarat, joi seară, corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Trupul neînsufleţit al mamei Monicăi Gabor a fost preluat de la locul incidentului de către legişti, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, unde va fi făcută necropsia pentru a stabili cauzele decesului, după care rudele o vor putea duce pe femeie acasă, la Bacău, pentru înmormântare.

UPDATE Primar Polovragi: Incidentul în urma căruia a murit mama Monicăi Gabor produs pe Cheile Olteţului

Primarul din Polovragi, Ştefan Făsuiescu, spune că incidentul în urma căruia a murit mama Monicăi Gabor a avut loc pe un drum neasfaltat, la aproximativ o sută de metri distanţă de Peştera Polovragi, pe Cheile Olteţului, unde aceasta se afla împreună cu un grup de turişti veniţi de la Bacău.

Primarul Ştefan Făsuiescu a mai afirmat că în zonă versanţii, înalţi de zeci de metri, nu sunt acoperiţi cu plasă, întrucât din cauza vegetaţiei şi a peretului drept al stâncii acest lucru este imposibil.

Edilul, aflat la al patrulea mandat, a precizat că de când este în fruntea Primăriei Polovragi nu au mai fost înregistrate astfel de incidente în zonă.

Mama Monicăi Gabor, care se afla în judeţul Gorj alături de un grup de turişti de la Bacău, a plecat, împreună cu două femei, să fotografieze o stâncă. La un moment dat, o bucată de stâncă s-a desprins de pe un versant şi a lovit-o în cap de mama Monicăi Gabor, în timp ce o altă femeie a fost accidentată uşor de bucăţile de piatră antrenante de stâncă în cădere.

Trupul femeii se află încă la faţa locului, poliţiştii făcând cercetări cu privire la împrejurările în care a avut loc incidentul.

Cadavrul va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală (SML) Gorj, pentru necropsie.

Primele informaţii furnizate de către autorităţi arătau că incidentul a avut loc în timp ce mama Monicăi Gabor, Veronica Bulai, vizita Peştera Polovragi din judeţul Gorj, iar o bucată dintr-o stâncă s-a desprins din tavanul peşterii şi a lovit-o în cap.

UPDATE La faţa locului s-au deplasat două echipaje medicale, unul de la Serviciul de Ambulanţă Gorj şi unul SMURD, care au încercat să o resusciteze pe femeie, însă fără niciun rezultat, aceasta având capul zdrobit.

Medicul coordonator al SAJ Gorj, Jana Prejbeanu, a declarat că echipajele medicale au anunţat Poliţia cu privire la decesul femeii.

Piatra care a lovit-o pe femeie în cap avea şapte kilograme, conform estimărilor făcute de medicii de la Ambulanţa Gorj.

La ora transmiterii acestei ştiri, o anchetă este în desfăşurare pentru a lămuri împrejurările în care s-a produs accidentul.

Mama Monicăi Gabor avea 54 de ani şi era din Bacău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici