Manechinele XXL câştigă 20.000 de dolari pe zi. Formele plinuţe în prima linie a modei.

În vreme ce modelele "clasice" supravieţuiesc cu porţii minuscule de preparate dietetice, manechinele plinuţe se răsfaţă, în pauzele de la filmări, cu pizza, pateuri, ciocolată, prăjituri şi orice le mai pofteşte inima, informează cotidianul Gândul.

123 afișări
Imaginea articolului Manechinele XXL câştigă 20.000 de dolari pe zi. Formele plinuţe în prima linie a modei.

Manechinele XXL câştigă 20.000 de dolari pe zi. Formele plinuţe în prima linie a modei. (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un alt plus al meseriei e onorariul. Cu câţiva ani în urmă, pe când încă erau considerate nişte ciudăţenii, erau plătite cu 150 de dolari pe oră. Acum, când businessul "cu greutate" s-a dezvoltat şi are cu adevărat căutare, frumuseţile durdulii primesc şi câte 20. 000 de dolari pe ziua de filmare, la spoturile publicitare.

Citeşte mai multe despre manechinele XXL pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici